05 Ekim 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara22°C
  • Antalya28°C

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN KALBİ BU ZİRVEDE ATACAK!

Türkiye’de Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının gerçekleşmesi hedefine destek olmak misyonu ile 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği önemli bir zirveye daha imza atıyor.

Sürdürülebilirliğin kalbi bu zirvede atacak!

26 Ocak 2023 Perşembe 11:00

İSTANBUL- Şirketlerin çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında etkin rol almalarını sağlayarak, Türkiye’de Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının gerçekleşmesi hedefine destek olmak misyonu ile 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği önemli bir zirveye daha imza atıyor. 2 Şubat 2023’te, mekan sponsoru Zorlu PSM’nin destekleriyle ve Zorlu Holding’in katkılarıyla gerçekleşecek 14. Kurumsal Sorumluluk Zirvesi’nde birbirinden değerli konuşmacılar; “ Dönüşümün Şifreleri” ni konuşacak. Ayrıca Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına değer katan ülkemizin başarılı kuruluşları ödüllendirilecek.

turkiye-kurumsal-sorumluluk-dernegi.jpgBM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına Değer Katan Başarılı Kuruluşlar Ödüllendirilecek

2005 yılında kurulan ve şirketlerin çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında etkin rol almalarını sağlayarak, Türkiye’de Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının gerçekleşmesi hedefine destek olma misyonu ile faaliyet gösteren Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Nuran Aksu konuyla ilgili olarak; “Birlikte değer yarattığımız paydaşlarımızın güçlü desteği “Dönüşümün Şifrelerini” konuşmak üzere gerçekleştireceğimiz 14.Kurumsal Sorumluluk Zirvesi’nde ekosistemimizin en değerli aktörleri olan sivil toplum kuruluşlarını, “sorumlu” şirketleri, akademisyenleri, ekonominin inovatif gücü start-up’ları bir araya getiriyoruz. Zirvede ayrıca BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına değer katan ve bağımsız Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda belirlenecek olan başarılı kuruluşları ödüllendireceğiz. Bu vesile ile 14. Kurumsal Sorumluluk Zirvesi’nin gerçekleşmesine katkı sunan Mekan Sponsorumuz Zorlu PSM’ye, katkıları için Zorlu Holding’e ve diğer tüm destekçilerimize teşekkür ederim” Ifadelerine yer verdi.

2 Şubat 2023 Tarihinde, “Dönüşümün Şifreleri” temasıyla gerçekleşecek 14. Kurumsal Sorumluluk Zirvesi’nde yer alacak bazı panel ve panelistler ise şu şekilde; 

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı İpek Özgüden Özen Moderatörlüğündeki
Sürdürülebilirlik İletişimi ve Medya Panelinde; Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nden Hakan
Güldağ, Şeref Oğuz, Handan Sema Ceylan, Didem Eryar Ünlü

WE.Q. Consulting Yönetici Ortağı Doç Dr. Dicle Yurdakul Moderatörlüğündeki Sanat ve
Sürdürülebilirlik Panelinde; Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova ve İKSV Genel Müdürü
Görgün Taner

Akbank Sürdürülebilirlik Müdürü M.Feride Doğan Kızar Moderatörlüğündeki Yeşil
Dönüşüm Panelinde; imeceLAB Direktörü Zeynep Çelik, Onarım Atölyesi Kurucusu
Ekin Al, Village Capital Ekosistem Geliştirme Programı Sorumlusu Alper Güven, Toyi
Kurucu Ortağı Gizem Kendik

Bahçeşehir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Haluk Gürgen Moderatörlüğündeki Cinsiyet
Eşitliği Panelinde; Egon Zehnder Kıdemli Ortağı Murat Yeşildere, Zorlu Holding İnsan
Kaynakları Direktörü Zülal Öztürk Kaya, Kagider Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem

Dr. Sertaç Doğanay Moderatörlüğündeki Tech4Good Panelinde ise; Logo Yazılım
CMO’u Begüm Arş Türk, IBM TCL’i Serdar Gere, Akbank Dijital Tasarım ve İnovasyon
Başkan Yardımcısı Burcu Küçükünal ve Trendyol Sürdürülebilirlik ve KSS Takım Lideri
Simge Abay yer alacak.     Zirvede ayrıca, ZENNA Araştırma Genel Müdürü Nuray Koçik, Sürdürülebilirlik ve İtibar Araştırma Sunumu, Prof. Dr. Bilge Uzun ise Sürdürülebilirlik ve Psikoloji başlıklı bir konuşma gerçekleştirecek. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA