20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

SULUSARAY KAPLICALARI TURİZME KAZANDIRILACAK

Tokat'taki Sulusaray Kaplıcaları'nın turizme kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Sulusaray Kaplıcaları turizme kazandırılacak

07 Temmuz 2019 Pazar 13:00

TOKAT- Tokat'taki Sulusaray Kaplıcaları'nın turizme kazandırılması için çalışmalara başlandı. Vali Dr. Ozan Balcı, Sulusaray Termal Tesisi Projesi değerlendirme toplantısına katıldı. Valilik Toplantı Salon’unda gerçekleşen toplantıya OKA İl Koordinatörü Mehlika Dicle ve KUDEB personeli ve ekibi katıldı.

sulusaray-kaplicalari.jpgSulusaray Termal Tesis projesi kapsamında havuzlar, apartlar, sosyal tesisler ve park alanlarının gündeme geldiği toplantıda Vali Dr. Ozan Balcı’ya detaylı bilgiler sunuldu.

Tokatlıların keyifle zaman geçireceği ferah, şık, sade mekanların oluşturulmasını isteyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Tokatlı hemşehrilerimizin kullanacağı çok fonksiyonlu alanların oluşturulmasını önemsiyorum. Güzel alanlar yapılacak.” dedi.

sulusaray-kaplicalari-001.jpgToplumun her kesimine hitap edecek mekanların Tokat’a kazandırılacağına dikkat çeken Vali Dr. Ozan Balcı, çocuk oyun alanları, yürüme yolları ve yaşlılar ile engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak alanlara önem verilmesini istedi.

Kaynak: Tokat Valiliği
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA