20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C
  • Antalya28°C

SÜLÜKLÜ VE TAŞDİBİ PLAJLARINI OTELLERİN KULLANMASINI MAHKEME ENGELLEDİ

İyi Partili Belediye Başkanı Avukat Okan Kocakaya,''Taşdibi ve Sülüklü sahilimizde otellere verilen plajlarımızı geri aldık.

Sülüklü ve Taşdibi plajlarını otellerin kullanmasını mahkeme engelledi

02 Mayıs 2022 Pazartesi 09:14

Abdurrahman Büyükkeskin
Demre/Antalya -
Antalya'nın Demre (Kale) ilçesi İyi Partili Belediye Başkanı Avukat Okan Kocakaya,''Taşdibi ve Sülüklü sahilimizde otellere verilen plajlarımızı geri aldık.Otellerin yapımı tamamlandığında plajlarımızda Demreli Hemşehrilerimizin kullanımına kapatılacaktı.. Plajlarımızın Demre halkı adına korunması için her vir karşını korumaya ant içtik .'' dedi.

demre--003.jpg

Taşdibi ve Sülüklü sahilimizde otellere verilen plajlarımızı geri aldık.

Otellerin yapımı tamamlandığında Taşdibi ve Sülüklü plajlarının halkın kullanımına kapatılacak olması nedeniyle 3.000 metre uzunluğundaki sahilimizin ilk 23 metresi #ParkAlanı, 20 metresi gezinti Yolu ve sonraki 7 metresinin #yayaYolu olması talebimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 22.4.2020 tarihinde başvurularının reddedildiğini hatırlatan Başkan Kocakaya,'' Bizde bunun üzerine Antalya 2. İdare Mahkemesinde açtığımız davayı çok şükür kazandık.

demre-005.jpgTaşdibi ve Sülüklü sahilimiz kimsenin şahsi malı değildir. Tek sahibi güzel yürekli hemşehrilerimiz dir.'' ifadesinde bulundu
demre-006.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA