20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

STARBUCKS’TAN KORONAVİRÜS SAVAŞÇILARINA ÜCRETSİZ KAHVE

Kahve zinciri Pret ve McDonald's'a İngiltere'nin salgından geçerken tüm NHS çalışanlarına destek için ücretsiz filtre kahve veriyor.

Starbucks’tan koronavirüs savaşçılarına ücretsiz kahve

18 Mart 2020 Çarşamba 17:00

LONDRA- Starbucks, ülke devam eden koronavirüsle savaşmaya devam eden NHS ve sağlık görevlilerine ücretsiz sıcak içecekler sunacağını bildirdi. Starbucks’ı Pret ve McDonald's takip ederek her ikisi de koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına ücretsiz içecekler sunuyor. Kahve almak isteyenlerin kasada sağlık çalışanı olduğunu belirten kimlik veya rozetleri göstermeleri yeterli oluyor.
Starbucks, daha önce tek kullanımlık bardaklar dışında tekrar kullanılabilir bardakları kabul etmeyeceğini açıklamıştı. Ayrıca Starbucks,bütün şubelerinde oturma düzenini kaldırarak “kahveni al git” düzenine geçtiğini bildirdi.

starbucks-001.jpg

Starbucks sözcüsü "Sosyal mesafeye olan ihtiyaç arttıkça, insanların genellikle sinema ve eğlence parkları gibi yerlerde toplandığı bölgelerdeki tüm mağazaları geçici olarak kapatmaya karar verdik. Tek model mağazalardaki temas noktalarını azaltmaya ve her müşterinin mağazada geçirdiği zamanı en aza indirmeyi kararlaştırdık” dedi.

starbucks-002.jpg
starbucks.png

Bu arada digger, kahve zinciri Costa, tüm oturma alanlarını kapatacağını ve nakit ödeme almayacağını duyurdu. Costa kahve zinciri, "İçecekleri yeniden kullanılabilir bir bardakta sunamayacağız. Buna karşılık 35p indirimin yaparak müşteriyi onurlandıracağız” şeklinde açıklama yaptı.

starbucks-003.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA