19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

SOSYAL MEDYA DENEYİM MÜZESİ HAPPY HOUR EGE PERLA’DA

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, İzmir’e yepyeni bir eğlence konsepti kazandırdı.

Sosyal Medya Deneyim Müzesi Happy Hour Ege Perla’da

15 Şubat 2021 Pazartesi 21:00

İZMİR - Renkli konseptleriyle yoğun ilgi gören Happy Hour, İzmir’deki ilk ve tek müzesini Ege Perla’da açtı. İçinde eğlenceli konseptlere dahil olabileceğiniz, farklı fotoğraflar çekebileceğiniz ya da yaratıcı storyler paylaşabileceğiniz çağdaş bir alan olan Türkiye'nin ilk sosyal medya müzesi Happy Hour, 11 Şubat’ta Ege Perla’da İzmirlilerle buluştu.

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, İzmir’e yepyeni bir eğlence konsepti kazandırdı. Eğlence ve teknolojiyi bir araya getiren Türkiye’nin ilk sosyal medya deneyim müzesi Happy Hour’da ziyaretçiler özel olarak kurgulanmış odalarda rengarenk bir dünya ile buluşuyor.

2019 yılında İstanbul’da açılan sosyal medyada büyük yankı uyandıran Türkiye’nin ilk interaktif deneyim ve sosyal medya müzesi olma özelliğini taşıyan Happy Hour, İstanbul’un ardından İzmirlilerle buluştu.

happy-hour.jpgHappy Hour’un En Beğenilen 20 Konsepti Ege Perla’da İzmirlilerle buluştu

Sosyal medya kullanıcılarının gerçek dünyada oluşturmaya çalıştıkları yaratıcı konseptleri tek bir çatı altında toplayarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Happy Hour, dev şekerlerden top havuzuna, sonsuzluk ışığından boks ringine kadar en popüler konseptlerini Ege Perla’da İzmirlilerin beğenisine sundu.

happy-hour-001.jpgHappy Hour’un Eğlenceli Dünyasında Hijyen İlk Sırada

Hafta içi her gün açık olacak olan müzede her türlü hijyen ve mesafe kuralları ön planda tutuluyor. Mekan içerisinde dezenfektan istasyonları, dileyen müşterilere eldiven tedariği, tüm dekorlar, kabinler, top havuzunun içi ve duvarları Sağlık Bakanlığı onaylı nano teknolojik dezenfeksiyon ile sıklıkla temizleniyor.

Happy Hour; mutlu olmak, eğlenmek isteyen herkese hitap eden çok renkli bir dünya! Anılarınızda yerini alacak bu rengarenk dünyayı keşfetmek için Ege Perla’ya bekliyoruz.

happy-hour-002.jpgTepe Emlak Yatırım A.Ş.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan ve 1996 yılında kurulan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile işbirliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi ve varlık yönetimi, kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır.

happy-hour-003.jpgYenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı EGE PERLA’nın kiralama, alışveriş merkezi ve varlık yönetimini yapmaktadır.
sosyal-medya-deneyim-muzesi-.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA