20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

SÖMESTİR TATİLİNDE SAPANCA SİZİ BEKLİYOR

Sapanca en güzel destinasyonlardan biri.Sömestir tatilinde hem çocuklarınıza hem kendinize bir tatil hediye etmek ister misiniz?

Sömestir tatilinde Sapanca sizi bekliyor

19 Haziran 2023 Pazartesi 09:00

İSTANBUL- Türkiye’nin kış dönemindeki güzelliklerini keşfetmek isteyenler ama çok uzağa gidecek vakti olmayanlar için Sapanca en güzel destinasyonlardan biri. Sömestir tatilinde hem çocuklarınıza hem kendinize bir tatil hediye etmek ister misiniz?
Cevabınız evet ise tüm ailenin sömestir tatilinde bir araya geldiği bu dönemde, Sapanca Konaklama Rehberi’nin tesislerinde hem ekonomik hem eğlenceli hem de keyif dolu bir tatil yapabilirsiniz.

sapanca-002.jpgSömestir tatilini çocuklu aileler, öğretmenler, liseli ve üniversiteli gençler değerlendirmek için gün sayarken, doğa ile iç içe tatilin keyfini çıkarmak ve soğuk havada sımsıcak bir tatil yapmak isteyenler, Sapanca Konaklama Rehberi’nin ısıtmalı havuzlu tesislerinde eşsiz bir deneyim yaşamak ve manzaralara tanıklık etmek için sizi bekliyor.

sapanca-001.jpgGörenleri kendine hayran bırakan bungalov, villa, glamping, çadır, tiny house başta olmak üzere birçok konaklama seçenekleriyle Sapanca’da, muhteşem köy kahvaltısı, şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak yürüyüşler yapacak, hafızalardan çıkmayacak manzaralara şahit olacak ve doğal yaşamın içinde kendinizi bulacaksınız.

Uzun zamandır beklediğiniz sömestir tatili için Sapanca Konaklama Rehberi, kişilerin ihtiyaçlarına göre 10 binden 60 bine kadar siz tatil severlere huzurlu tatil alternatifleri sunuyor. Günübirlik rotalarla gününüzü daha da güzelleştirebilir, doğası, mirarisi ve kültürel zenginlikleri ile Sapanca’nın cennet köşelerini keşfedebilirsiniz.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA