21 Eylül 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara20°C
  • Antalya28°C

SLEAP.İO: BLOCKCHAİN ÜZERİNDEKİ İLK OTEL REZERVASYON PLATFORMU

Sleap.io, blockchain teknolojisini, yapay zeka odaklı kişiselleştirmeyi ve sorunsuz kripto para birimi işlemlerini entegre ederek konaklama endüstrisini dönüştürecek. Türkiye ve Bölge Genel Müdürü Adnan Mordeniz oldu.

Sleap.io: Blockchain üzerindeki ilk Otel Rezervasyon Platformu

21 Temmuz 2023 Cuma 21:00

KRIPTO VADISI (ZÜRIH), İSVIÇRE - Dünyanın ilk yerel Web3 otel rezervasyon platformu olan Sleap.io, bu yaz muhteşem bir lansman için hazırlandı. Türünün ilk örneği olan bu platform, blockchain teknolojisini, yapay zeka odaklı kişiselleştirmeyi ve sorunsuz kripto para birimi işlemlerini entegre ederek konaklama endüstrisini dönüştürecek.

michael-ros.jpgSeyahat teknolojisi girişimcisi Michael Ros tarafından kurulan ve yeni nesil Camino Network teknolojisini kullanan Sleap.io, geleneksel konukseverlik ile genişleyen web3 dünyası arasındaki boşluğu doldurarak seyahati yeniden tanımlamayı hedefliyor. Sleap.io’nun Türkiye ve Bölge Genel Müdürlüğü’ne ise turizm sektörünün deneyimli yöneticisi Adnan Mordeniz getirildi.

sleap.io-blockchain.jpg

OTEL REZERVASYONLARI BLOCKCHAIN ILE TANIŞIYOR

Sleap, ilk gerçek blockchain tabanlı OTA (Çevrimiçi Seyahat Acentası) olmasıyla rakiplerinden farklılaşıyor. Kullanıcılar, kripto cüzdanlarıyla giriş yaparak, Non-Fungible Token (NFT'ler) olarak teklifler alarak ve en sevdikleri kripto varlıklarını kullanarak ödeme yaparak yolculuğa başlarlar. Öte yandan mülk sahipleri, ABD gibi tüm ödemeleri itibari para cinsinden alıyor. dolar, herkes için sorunsuz bir süreç sağlayacak.

Sleap'in arkasındaki itici güç olan Michael Ros, "Kripto cüzdanınızın size NFT'ler olarak gönderilen çok sayıda kişiselleştirilmiş otel teklifi için pasaportunuz olduğu bir dünya hayal edin - Sleap ile hayata geçirdiğimiz vizyon bu" diyor. "Platformumuzu yalnızca blockchain'in gücünden yararlanmak için değil, aynı zamanda kullanıcılarımızın ihtiyaç ve tercihlerini karşılamak için dinamik olarak gelişmek üzere tasarladık.

Çığır açan pek çok özelliği arasında Sleap, geleneksel otel sözleşmelerini ortadan kaldırmak için akıllı sözleşmeler kullanır, İsviçre'de yasal kuruluşla övünür, L1 Camino Ağı üzerinde çalışır, kripto ödemelerini kabul eder ve 150.000'den fazla mülke sahip küresel ortaklarla işbirliği yapar. Ayrıca Sleap, birincil iletişim merkezi olarak Discord'dan yararlanarak yapay zeka ve arama botları aracılığıyla operasyonları kolaylaştırır.

YATIRIMCI KONSORSİYUMU

İlk Web3 otel rezervasyon platformu olan Sleap.io, Falkensteiner Ventures, Next Floor, Ralf Usbeck ve Tectris.vc dahil bir yatırımcı konsorsiyumu ile işbirliği kurduğunu bildirdi.

Bu yatırım, Sleap'in blockchain teknolojisinin öncü entegrasyonu, yapay zeka destekli kişiselleştirme ve sorunsuz kripto para işlemleriyle çevrimiçi otel rezervasyon endüstrisini devrimleştirmeyi hedefliyor. Kesin miktar açıklanmamakla birlikte, yatırım Sleap'in pazardaki vaadine duyulan artan heyecanı yansıtıyor.


YAPAY ZEKA DESTEKLI KIŞISELLEŞTIRME VE KRIPTO PARA

Seyahat teknolojisi girişimcisi Michael Ros tarafından kurulan ve son teknoloji Camino Network teknolojisi tarafından desteklenen Sleap.io, geleneksel otel rezervasyon deneyimini yeniden tanımlamak için blockchain, yapay zeka destekli kişiselleştirme ve kripto para işlemlerini kullanıyor. Otel fırsatlarını Fungible Olmayan Token'lar (NFT'ler) olarak sunarak ve kripto para ile ödeme kabul ederek, Sleap.io kendini Web3 yeniliklerinin öncüsü konumuna getiriyor. Camino Blockchain'in Kurucusu ve CEO'su Ralf Usbeck, yatırım hakkında şunları söylüyor: "Sleap.io şeffaflığı teşvik eder, ücretleri azaltır ve maliyetli aracıları ortadan kaldırır."


OTEL REZERVASYON ENDÜSTRISINI YENIDEN ŞEKILLENDIRIYOR.

Ayrıca, Sleap.io, genel otel rezervasyon platformlarında bulunmayan özel cüzdan oranları sunuyor. Bu yenilikçi yaklaşım, tüketicilere güç verir, blockchain ve kripto para benimsenmesini teşvik eder ve otel rezervasyon endüstrisini yeniden şekillendiriyor. Usbeck vurguladığı gibi, "Sleap.io bu dönüşüm sürecine öncülük ediyor." Seyahat ve konaklama başlangıçlarına yatırım yapan önde gelen yatırımcılardan Falkensteiner Ventures, Sleap.io'nun masaya getirdiği vaadi tanıyor. Yönetici Ortağı Beat Blaser, "Blockchain ve Web3'ün seyahat endüstrisine devrim niteliğinde bir etkisi olacağına inanıyoruz. Sleap, seyahat tutkunu Web3 topluluğunun memnuniyetle benimsediği tamamen yeni iş süreçlerine ve modellere olanak sağlıyor. Yeni teknoloji ve düşünce, kurucusu Michael Ros ile oldukça iyi bir eşleşme" diyor. Sleap.io, yatırımcılardan destek almaya devam ettikçe, platformun değer teklifinin piyasada yankılandığı açıktır. Next Floor'un Thomas Bodmer, heyecanını şu şekilde ifade ediyor: "Sleap.io, yeni çıkan teknolojileri kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimleriyle birleştirerek seyahati yeniden tanımlıyor. Bu yapay zeka ve blockchain'in sorunsuz entegrasyonu, kullanıcılar ve otel sahipleri için birçok fırsat sunarak modern seyahatte önemli bir adım atmayı sağlar." Bu başarıyı değerlendirirken, Sleap.io'nun kurucusu ve CEO'su Michael Ros, "Bu yatırım, geleneksel konaklama ile Web3'ün yıkıcı dünyası arasındaki boşluğu kapatma vizyonumuzun güçlü bir şekilde desteklendiğinin bir kanıtıdır.


OTELLERE GELIRLERINI ARTıRMA IMKANı SAĞLıYOR

Sleap.io'nun yakın zamanda başlatılmasıyla, platformumuzun seyahat edenler için eşsiz bir rezervasyon deneyimi sunabilme fırsatını sabırsızlıkla bekliyoruz. Kripto cüzdanıyla aktif olarak ilgilenen Web3'e katılanlar, yalnızca cüzdanda bulunan özel oranlara erişebilecekler. Bu yenilikçi yaklaşım, sadece edinme maliyetlerini azaltmakla kalmaz, aynı zamanda otellere blockchain teknolojisi aracılığıyla aracıları ortadan kaldırarak gelirlerini artırma imkanı sağlar" diyor. Platformun 2023 Ağustos ayında başlatılmasıyla birlikte, yatırım Sleap'in otel rezervasyon endüstrisini devrimleştirmeyi, blockchain odaklı, hiper-kişiselleştirilmiş ve maliyet etkin bir seyahat deneyimi sunmayı amaçlayan misyonunu destekleyecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA