20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

SKAL MARMARA’NIN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ SÜRÜYOR

Skal Marmara, Türkiye’nin toplumsal değerlerini ve ihtiyaç sahiplerini korumak adına sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor

Skal Marmara’nın sosyal sorumluluk projeleri sürüyor

16 Mayıs 2019 Perşembe 20:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Skal Marmara, Türkiye’nin toplumsal değerlerini ve ihtiyaç sahiplerini korumak adına sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Ataşehir, Bof Hotel Genel Müdürü Oktay Sıdar’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Skal Marmara Başkanı Mert Okan “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığımız bu güzel günlerde geleceğe umutla bakıyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları elektrikli sandalye yardımına devam ediyoruz” dedi. Skal Marmara geçtiğimiz dönemde satılan kitapların geliriyle Trakya'da engelli bir gence elektirikli sandalye armağan ederek duygusal anlar yaşatmıştı.

mert-okan.jpg
Skal Marmara Başkanı Mert Okan
oktay-sidar.jpg
Bof Hotel Genel Müdürü Oktay Sıdar, ev sahipliği yaptı
skal-marmara-bof.jpgÜlkemizde, Engelliler Haftası boyunca, okullarda her gün ayrı bir engellilik konusu işlendiğini ve Engellileri Koruma Millî Koordinasyonu Kurulu, haftanın değerlendirilmesi için program hazırladığını hatırlatan Mert Okan, “Skal Marmara’da yardımlarla bu duygusal haftada yerini almaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

skal-marmara-bos.jpg
skal-marmara-bos-001.jpg
skal-marmara-bos-002.jpgENGELLİLER HAFTASI PROGRAMI

UNESCO tarafından kabul edilen Engelliler Haftası programı Türkiye’de şöyle sürüyor.10 Mayıs Engelliler Haftasının açılışı, 11 Mayıs Görmeyenler günü, 12 Mayıs İşitme ve Konuşma Kusurluları günü, 13 Mayıs Ortopedik Engelliler günü, 14 Mayıs Zeka ve Ruhsal Engelliler günü, 15 Mayıs Güçsüz Yaşlılar ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar günü, 16 Mayıs Engelliler Haftasına genel bakış etkinlikleri düzenleniyor.

orhon-atameric-002.jpgSKAL FEDERASYONU ESKİŞEHİR’DE TOPLANIYOR
Skal Marmara üyelerinin buluştuğu iftar sofrasında Skal International Şeref Üyesi Somer Özkök ile Skal Marmara eski başkanı ve Skal Federasyonları Genel Sekreteri Orhon Atameriç yer aldı. Orhon Atameriç, Skal Federasyonu’nun önümüzdeki ay yapılacak Eskişehir toplantısı hakkında bilgiler verdi.

skal-marmara-bos-005.jpg
skal-marmara-bos-003.jpg
skal-marmara-bos-006.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA