20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

SKAL MARMARA, VİZYONLU GENÇ ÜYELERLE 2020'YE GİRİYOR

Skal Marmara, Yılbaşı Partisi’nde yeni katılımlarla 2020 yılına gençleşerek gireceğinin işaretini verdi.

Skal Marmara, vizyonlu genç üyelerle 2020'ye giriyor

26 Aralık 2019 Perşembe 21:00

ÖZKAN ALTıNTAŞ - TÜRKIYE TURIZM
ISTANBUL - Skal Marmara, İstanbul'un Asya yakasında bulunan 5 yıldızlı İdealtepe Dream Hill Hotel’de düzenlenen Yılbaşı Partisi’nde yeni katılımlarla 2020 yılına gençleşerek gireceğinin işaretini verdi. Skal Marmara Başkanı üyeler arasında bulunan Young Skal üyelerinin varlığı ile daha dinamik bir yapıya kavuşacaklarını belirterek "2020 yılında gençlerin vizyoner ve yenilikçi bakışlarıyla çok daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

-skal-marmara.jpg
Skal Marmara Başkanı Mert Okan: Gençlerin önünü açmak görevimiz

skal-marmara-018.jpg
Skal Onursal Üyesi Somer Özkök, Skal Marmara Başkanı Mert Okan, Skal Türkiye Federasyonu eski Başkanı Faik Alsaç, Skal Türkiye Federasyonu Genel Sekreteri Orhon Atameriç Skal tostunu birlikte yaptılar.

-skal-marmara-001.jpg
Skal Marmara ailesine katılan genç Skal'lar yemin ederek plaketlerini aldılar

Skal Marmara Başkanı Mert Okan, Young Skal olarak katılanların geleceğin yöneticileri olmaları için destek vereceklerini belirterek “Türkiye’de hiçbir sivil toplum kuruluşu Skal gibi, yönetim içinden sırayla gelecek başkan adayını belirlemez. Şimdi Skal anlayışında devrim yaparak Yoğun Skal’lardan geleceğin yönetim kurulu adaylarını oluşturacağız. Biz gençlerin sosyalleşerek önemli görevleri üstlenmelerini istiyoruz” dedi.

-skal-marmara-002.jpg

SOMER ÖZKÖK’TEN SİRTAKİ
Dream Hill Hotel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Oktay’ın ev sahipliğinde, Genel Sekreter Merih Kırlı’nın organizasyonu ile düzenlenen gecede sahne alan Aşiyan ve Murat Yenyıl söyledikleri popular ve nostaljik şarkılarla üyeleri geçmiş yılların anılarına götürdü.

skal-marmara-009.jpg
skal-marmara-008.jpg

Söyledikleri şarkılarla herkesi kendine hayran bırakan ikili Aşiyan ve Murat Yenyıl’in söylediği rumca şarkılar ve sirtakiye dayanamayan Somer Özkök ise elinde mendille soluğu sahnede aldı. Müzik eşliğinde sirtaki oynayan Somer Özkök büyük alkış aldı.
Geceye katılan Skal Marmara üyeleri yeni yılı Dream Hill Hotel’in ikramları ve orkestranın müzikleriyle coşkulu bir şekilde kutladı. Herkes birbirine 2010 yılı için iyi dileklerde bulundu.

skal-marmara-012.jpg
Skal Marmara'nın kadınları, tüm toplantılara şık katılarak fark yaratıyorlar

skal-marmara-010.jpg
skal-marmara-011.jpg
Türk turizm tarihinde önemli yeri olan rahmetle Süha Alnıtemiz'in kurduğu İrem Tur'da yıllar önce birlikte çalışan FHS Turizm'in sahibi Ferzan Kırhan ile TatilBahçesi.com acentesinin sahibiFatih Cansızoğlu Skal Marmara'nın Yılbaşı eğlencesinde buluşarak eski günleri konuştular.

skal-marmara-014.jpg
skal-marmara-015.jpg
Emre Pekin, eşi ve oğlu ile bilikte geceye katıldı

skal-marmara-016.jpg
skal-marmara-017.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA