20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

SİNGAPUR A380’DE YENİ KABİN ÜRÜNLERİ

Singapur Havayolları Airbus A380 filosuna 850 milyon USD yatırım ile yeni kabin ürünleri geliyor.

Singapur A380’de yeni kabin ürünleri

02 Kasım 2017 Perşembe 15:00

SİNGAPUR - Singapur Havayolları, uzun süredir beklenen ve gelecek aydan itibaren Airbus A380 filosuna girecek olup ardından dört yıllık kapsamlı bir gelişim programına tabi olacak yeni kabin ürünlerini tanıttı. 
"Kişiselleştirilen alanın farkını deneyimleyin" temasına bağlı yeni kabin ürünleri, özellikle Singapur Havayolları müşterileri için tasarlanmış detaylı ve ısmarlama unsurları ile tüm kabin sınıflarında daha fazla alan ve mahremiyet sağlıyor. Airbus A380 filosuna 850 milyon USD yatırım ile üretilen yeni kabin ürünlerinin kullanıma sunulmasının ardından yapılacak dört yıllık geliştirme faaliyetleri, tam donanımlı hizmet sunulan seyahat pazarına bağlılığın açık bir göstergesi olark değerlendirildi.

singapur-a380-21.png
MEVCUT 14 ADET A380 DE KULLANILACAK
Yeni kabin ürünleri, Singapur'da düzenlenen medya lansmanında ilk defa gösterildi. Yeni kabin ürünleri, filoya girecek olan beş yeni A380 ile gelecek ay kullanıma sokuluyor. Şirketin tüm A380 filosunda ürün tutarlılığını sağlayabilmek adına mevcut 14 adet A380 model uçak da yeni kabin ürünleriyle donatılacak. Singapur Havayolları'nın yeni A380 model uçakları; uçağın ön kısmında konumlanan 6 adet Singapur Havayolları Süiti ve 78 adet Business Class koltuğu ile uçağın orta kısmında konumlanan 44 adet Premium Economy Class ile 343 adet Economy Class koltuğu şeklinde yapılandırıldı.

singapur-a380-21-002.png
BIRLEŞIK KRALLıK'TAKI JPA DESIGN TASARLADı
Singapur Havayolları'nın 19 adet A380 model uçağındaki yeni kabin ürünlerinin araştırma, geliştirme ve kurulumu için 850 milyon USD yatırım yapıldı. Birleşik Krallık'taki JPA Design tarafından tasarlanan ve Singapur Havayolları için Japonya'daki JAMCO Corporation tarafından üretildi. Business Class kabinlerinin iç kısmı, karbon bileşik hafif malzemelere ilave olarak huzur veren ve zarif deri ve kumaş seçimlerini barındıran modern ve organik renk şemalarını sergiliyor.

'ŞEZLONG' POZISYONUNA GETIRILIYOR
Daha iyi sırt desteği sağlamak için iki yan kanada ve 25 inç genişliğe sahip Business Class koltukları, konforlu bir tam düz yatağa dönüşecek şekilde arkaya yatırılabiliyor. (78 inç). Müşteriler, 18 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran monitörde film izlemek için koltuklarını 'şezlong' pozisyonuna getiriliyor. Business Class koltukları Poltrona Frau tarafından kaplandı. Koltuklardaki daha geniş arka yüzey, daha fazla mahremiyet için kozaya benzer bir his yaratıyor. Ortada bulunan ayırıcı bölme, iki kişilik yatak oluyor. Tamamen aşağı indirilebilıyor ve beraber seyahat eden aileler gibi müşteriler için ortadaki iki koltuğu ideal bir seçim haline getiriyor. Başlıca destek yapısı olarak metalin kullanıldığı geleneksel uçak koltukları ile karşılaştırıldığında, koltuk iskeleti olarak karbon fiber bileşiminin kullanıldı. Yeni Business Class koltuklarının eşsiz özelliğini oluşturuyor. Daha ince olan bu taban yapısı koltukların daha iyi optimizasyonuna olanak sağlamanın yanı sıra kabin çantası ve laptop çantası veya el çantası için daha fazla koltuk altı alanı yaratıyor.

singapur-a380-1-.jpgRUH HALINE GÖRE SEÇILEN IŞIKLANDıRMA
Business Class koltukları, tüm müşterilerin doğrudan koridora erişebilmelerini sağlayan bir sırada dört koltuk (1-2-1) kurulumunda düzenlendi. USB girişleri ve koltuk içi güç kaynağının bulunduğu iş paneli, ışık seviyesi ayarlanıyor. Okuma ışıkları, ruh haline göre seçilebilen ışıklandırma, yemek pozisyonlarında esneklik sağlamak üzere tasarlandı. Daha geniş yemek masası ile birlikte tüm eşyaların kolaylıkla erişiliyor. Kişisel eşyaların yerleştirilmesi için özel alanlar diğer özellikler olarak sıralanıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA