20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

SİİRT ACENTELERİ: EMİN ÇAKMAK TÜRSAB’A ADAY OLMALI

Türsab Hepimizin platformu başkanı Emin Çakmak, Siirt’te “ Türsab’a acentelerin ayağına gitmekten korkmayan bir yönetim getirmek istiyoruz” dedi.

Siirt acenteleri: Emin Çakmak Türsab’a aday olmalı

09 Ocak 2018 Salı 13:00

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
SİİRT / TATVAN -
Türkiye’nin 81 ilini hedefleyerek acentelerle ‘Ortak Akıl’ toplantıları düzenleyen Emin Çakmak, ‘Türsab Hepimizin’ ekibi ile birlikte Siirt Meydan Biryan’da acentelerle öğle yemeği buluşmasında “Artık bıçak kemiğe dayandı.

emin-siirt.jpgTürsab’a ‘ben’ demeyen ‘biz’ diyen ve acentelerin ayağına gitmekten korkmayan bir yönetim getirmek istiyoruz. Uçak bileti satan acentelerin internet ile acente satışı arasındaki adaletsizliğine çözüm bulacak, hac-umre yapan acenteleri rahata kavuşturacak, turizme, barış, huzur ve özlenen düzeni getirecek bir yönetime kavuşturmak istiyoruz. Biz turizmdeki amaçsız kavgalar bitsin, acentelerin menfaati için kavgasız mücadele verilsin istiyoruz” dedi.

tatvan.jpg
Tatvan ICF Turizm'in sahibi Ferruh Doğan, Türsab Hepimizin Başkanı Emin Çakmak ve Türsab Hepimizin Koordinatörü Ünal Kırmıç

emin-siirt-001.jpgemin-siirt-002.jpg

emin-siirt-004.jpgSİİRTLİ ACENTELER EMİN ÇAKMAK'I TÜRSAB ADAYI GÖRMEK İSTİYORUZ
Siirtli acenteler sohbet şeklinde geçen yemekte Emin Çakmak’ın Türkiye’nin her tarafını gezerek sorunları yerinde tespit eden biri olarak doğru yaptığını söylediler. Acenteler toplantılar duygularını şöyle dile getirdiler: “Geçen kongrede önemli bir çalışma yaparak tüm acentelere gittiniz. Artık sizi herkes tanıyor ve size güveniyor. Bu kez aday olmayacağınızı açıkladığınız zaman üzülmüştük. Artık sizi ekibinizle birlikte Türsab başkan adayı olarak görmek istiyoruz. Biz Türsab’ta sizin gibi yeni isimler görmek istiyoruz.”

emin-siirt-005.jpg

SİİRT’İN KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ TÜRSAB TANITMALI

Siirt’in tarih ve kültür şehri olduğunu belirten Emin Çakmak şunları anlattı: “Bir kaç kez katıldığım Tillo Festivali yılda iki kez yapılıyor. Böyle bir etkinliğin Türsab’ın öncülüğünde dünyaya taşınması gerekirdi. Çevrede baraj suları altında kalacak bir çok kazı bölgesi bulunuyor. Bu eserlerin dünyaya tanıtımı ve bölgeye turizm çekmek için tanıtımlara ihtiyacı var. Siirt mutfağının tamamiyle ele alınıp Türk mutfağının özelliği olarak tanıtımı yapılması gerekiyor. Türsab Türkiye’nin tanıtım ve kültürel değerlerinin dünyaya pazarlanması gibi önemli görevini unutmuş. Bu gibi etkinliklerin Türsab üyesi acentelere kazanç sağlayacağını bilmiyor. Türkiye’nin güney doğusu turizm açısından önemli değerlere sahiptir. Ancak Türsab’ın buralarda acentelerin pazar payını artıracak herhangi bir çalışması bulunmuyor. Bu çalışmalar içinde Siirt’i Trabzon’a Trabzon’u Siirt’e tanıtmak gibi çapraz turizm etkinliklerine ihtiyaç bulunuyor.”


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA