20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

SİDE'NİN YAZIN SİMGESİ OLAN ATLI JANDARMALAR JAKEM'E GERİ DÖNDÜ

İngilizce, Rusça ve Almanca bilen atlı jandarmalar Side Antik Kent, tarihi Side çarşısı, Side Limanı, Apollon Tapınağı, sahil, plaj, park ve ormanlık alanlar ve araçla girilemeyen yerlerde güvenliği sağlıyor.

Side'nin yazın simgesi olan atlı jandarmalar Jakem'e geri döndü

04 Kasım 2019 Pazartesi 15:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
SİDE/ANTALYA - Turizm sezonunda muhtemel hırsızlık, kapkaç, turistin cüzdanı, çantasını çalma ve tacizde bulunma olaylarına karşı Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Komutanlığı'ndan (JAKEM) geçici görevle gönderilen 3 atlı jandarma Nevşehir'e geri döndü.

atli-jandarmalar--005.jpgGÜVENLİK SAĞLIYOR
Manavgat İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesinde görev atlı jandarmalar suçlulara göz açtırmıyor. İngilizce, Rusça ve Almanca bilen atlı jandarmalar Side Antik Kent, tarihi Side çarşısı, Side Limanı, Apollon Tapınağı, sahil, plaj, park ve ormanlık alanlar ve araçla girilemeyen yerlerde güvenliği sağlıyor.
atli-jandarmalar--006.jpgSon 3 yıl içinde atlı jandarmaların Side 71 suça karışmayı önlediğini ve suçluları yakalayarak adalete teslim ettiği ifade edildi. Atlı jandarmalar ekim ayı sonunda bağlı oldukları JAKEM'e geri dönüyor. Yabancı dil bilen atlı jandarmalar turistlerin sorunlarını da çözüme kavuşturuyor.

atli-jandarmalar--007.jpg
atli-jandarmalar--008.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA