21 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

SEYAHATİN YENİ PLATFORMU SLEAP.İO BOĞAZ’DA TANITILDI

En son teknolojiyi ve kripto para birimini block chain teknolojisi ile birleştiren Sleap.io, iş ortakları ile İstanbul Boğazı gezisinde projelerini tanıttı.

Seyahatin yeni platformu Sleap.io Boğaz’da tanıtıldı

03 Aralık 2023 Pazar 09:00

İSTANBUL; Seyahat ve konaklamanın geleceğinin öncüsü, en son teknolojiyi ve kripto para birimini block chain teknolojisi ile birleştiren Sleap.io, iş ortakları ile İstanbul Boğazı gezisinde projelerini tanıttı. Sleap.io block chain teknolojisi kullanan dünyanın ilk Web3 tabanlı otel rezervasyon platformu ile seyahat ve konaklamanın geleceğini değiştiriyor.

sleap.io,-bogaz.jpgsleap.io,-bogaz-001.jpg

Den Den Istanbul yatında gerçekleştirilen davete web3 kullanan, blockchain, kripto temsilcileri, seyahatsektörü, influencerlar katıldı.

sleap.io,-bogaz-002.jpg

Boğaz’daki tekne gezintisinde Sleap.io Sleap.io CEO’su Founder Michael Ros ile Ülke Müdürü Adnan Mordeniz ev sahipliği yaptı. Michael Ros, Sleap.io nun dünyada ve Turkiyede önemli bir büyüme hedefi oldugunu belirtti.

Etkinlikte Blockchain alanından gelen davetlilerle yapılan networking, bu teknolojinin uzun vadede seyahati ne kadar etkileyeceğini gösterdi. Ayrıca kesintisiz mobilite için heyecan verici fırsatlar içerdiği konuşuldu.

sleap.io,-bogaz-003.jpg

Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA