20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

SEYAHAT ACENTESİYLE GÜVENLE SEYAHAT EDİLİR

Amerikan Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri Birliği - USTOA Başkanı Terry Dale: “Tur operatörü üyelerimiz, gönül rahatlığı ve her adımda koruma sağlar

Seyahat acentesiyle güvenle seyahat edilir

15 Aralık 2020 Salı 21:00

NEW YORK - Pandemi sonrası evde kapalı kalanların tatil özlemi içinde olduğunu ve USTOA’nın üyeleriyle onlara “güvenli tatil” hazırladıklarını belirten Terry Dale, “Güvenli tatil seyahat acentesiyle yapılır”şeklinde konuştu. Acenteler için “Güvenli Seyahat Rehberi” hazırladıklarını ve eğitim verdiklerini anlatan Dale “Acentelerin geleceğini planlamak zorundayız” dedi.

Amerikan Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri Birliği - USTOA Başkanı Terry Dale: “Tur operatörü üyelerimiz, yolcuları dünyanın en uzak köşelerine götürerek benzersiz erişim, gönül rahatlığı ve her adımda koruma sağlar” dedi.
Terry Dale, acentelerle seyahat etmenin Altı güvenli şartını şöyle sıraladı:

ustoa.jpegSağlık

COVID-19 salgınına yanıt olarak USTOA, özellikle tur operatörleri için bir dizi sağlık ve temizlik kılavuzu yayınladı. TOURCARE Yönergeleri, üyelerimiz, tedarikçilerimiz ve misafirlerimiz için tek tip yönergeler sağlamak için Kanada Tur Operatörleri Birliği ve Avrupa Turizm Birliği ile ortaklaşa geliştirilmiştir.

Yolculuk Koruması

1 Milyon Dolarlık Gezgin Yardım Programı, müşterilerinizin seyahatlerini bir USTOA operatöründen rezervasyon yaptırdığınızda korur. Şirketler, programa üye olmak için hak kazanmalıdır, bu da iflas veya acz durumunda, tüm tur ödemelerinin toplam 1 milyon $ 'a kadar korunmasını şart koşmaktadır.

Tasarruf

Operatörler toplu olarak satın alarak ve konaklama, ulaşım, yemek ve daha fazlası için özel fiyatlar üzerinde pazarlık yaparak önemli tasarruflar sunabilir. Her maliyet ve dahil etme önceden sunulur.

İç huzur

Pandemi sırasında ortaya çıkanlar gibi öngörülemeyen sorunlar ortaya çıkarsa, yolculara yardımcı olacak her zaman bir tur eskortu veya yerel ev sahibi veya temsilcisi vardır. Yaklaşık 10 yıl önce Arap Baharı ayaklanmaları sırasında, operatör üyeleri yolcuları güvenli bir şekilde eve getirmek için birlikte çalıştı. Bir üye özel bir uçak kiraladı ve aynı ülkedeki diğer operatör üyelerini misafirleri geri taşımalarına yardımcı olmaları için çağırdı.

Çeşitlilik ve Esneklik

Her türden gezgin, aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce gezi ile ilgi alanlarına uyan bir güzergah bulabilir. Birçoğu esnektir ve kişinin kendi başına keşfetmesine izin vermek için özel olarak yapılabilir.

Eşsiz Erişim

Herhangi bir rehber kitapta bulunmayan içeriden bilgilerle, yerdeki uzmanlar geziye benzersiz bir bakış açısı getiriyor ve konuklarla paylaşmak için en iyi gizli mücevherleri buluyor. Yerel şirketlerle müzakere ederek, rehberler yeni bir erişilebilirlik düzeyi sunar.

Tur Operatörleri için hazırlanan TOURCARE Rehberi şöyle

USTOA, herkesin sağlık ve güvenliğini sağlamaya yardımcı olacak yeni yönergeler duyurdu.

Terry Dale, USTOA Başkanı rehber hakkında şunları anlattı.

Şu anda karşılaştığımız en büyük zorluklardan biri, müşterileriniz de dahil olmak üzere tüketicilere tekrar seyahat etmeleri için güven aşılamaktır. Bu amaçla USTOA, Tur Operatörleri için TOURCARE Yönergelerini oluşturmak için Kanada Tur Operatörleri Birliği ve Avrupa Turizm Birliği'ndeki meslektaşlarımızla işbirliği yaptı .

Tüketicinin güvenini artırmak ve olağanüstü seyahat deneyimleri sağlamak için tasarlanan bu tur operatörleri için önerilen prosedürler, yolcular için COVID-19 bulaşmasına karşı koruma sağlar.

Sağlık ve Güvenliği Sağlamak

Tur, karmaşık bir seyahat ürünüdür ve TOURCARE Kılavuzları, her bir paydaş ve ziyaret edilen topluluklar için sağlık ve temizlik korumalarının yürürlükte olmasını sağlamak için bir gezinin tüm temas noktalarında tur operatörlerine yön verir. Önerilen temizlik prosedürleri, Dünya Sağlık Örgütü, Hastalık Kontrol Merkezleri, Avrupa Hastalık Kontrol Merkezi, Kanada Halk Sağlığı Ajansı ve yerel hükümet sağlık yetkilileri tarafından yayınlanan prosedürlerdir.

Personel eğitimi

Yönergeler, seyahat sırasında yolcularla temas halinde olan personel için, her birine uygun kişisel koruma ekipmanı takmak ve fiziksel mesafeyi teşvik etmek gibi eğitim ve temizlik önlemlerini içerir.

Tur operatörleri, yerel sağlık ve hükümet yetkililerinin gereksinimlerine uyan tedarikçilerle çalışmasının yanı sıra, mümkün olan yerlerde biletleme ve işleme için dokunmasız çözümler kullanmaya teşvik edilir.

Seyahat ortak bir deneyim olduğu için yolcuların da belirli sorumlulukları vardır. TURCARE Yönergeleri, tur operatörlerinin yolculardan COVID-19 maruziyetlerini ayrılmadan önce açıklamalarını istemelerini ve uygun olduğu yerlerde maske, eldiven takma ve sosyal mesafe dahil olmak üzere tüm önerilen ve gerekli sağlık ve temizlik prosedürlerine uymayı kabul etmelerini tavsiye eder.

Uyum İşareti

Her dernek, TOURCARE Kılavuzlarını tüm tur operatörü üyeleriyle, web sitelerinde ve tedarikçiler, yolcular ve seyahat danışmanlarıyla diğer iletişimlerde gösterilecek bir uygunluk işareti olarak "TC" logosuyla paylaşmıştır.

Tur ürünleri, tur operatörünün gözetimi altındaki birçok farklı değişkeni içerir, ancak her unsur tamamen onların kontrolünde değildir.

TURCARE Yönergeleri, tur operatörü üyelerimizin, dünyanın dört bir yanındaki destinasyonlarda olağanüstü seyahat deneyimleri sunmaya devam ederken, yolcularının sağlığını ve refahını koruma misyonlarını yerine getirmelerine yardımcı olacaktır

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA