20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

SEATRADE PANELİSTLERİ YENİ KRUVAZÖRLERİN İLGİSİNİ BEKLİYOR

Kruvaziyer şirketi yöneticileri yeni müşterileri çekmek için sosyal medya etkileyicilerine, kulaktan kulağa reklamlara ve gemi yolculuğu deneyimi hakkında iyi hikaye anlatımına güvendiklerini söyledi.

Seatrade panelistleri yeni kruvazörlerin ilgisini bekliyor

11 Nisan 2024 Perşembe 13:00

MIAMI BEACH - Kruvaziyer endüstrisi genel olarak güçlü bir talep görse de, kruvaziyer şirketi yöneticileri yeni müşterileri çekmek için sosyal medya etkileyicilerine, kulaktan kulağa reklamlara ve gemi yolculuğu deneyimi hakkında iyi hikaye anlatımına güvendiklerini söyledi.

Windstar Cruises baş ticari sorumlusu Janet Bava, Salı günü Seatrade Cruise Global'de "Cruise'a Yeni Yolcu Nasıl Çekilir?" başlıklı oturumda insanların pazarlama konusunda şüpheci olduğunu söyledi.

Bava, bir gemi seyahati hattını etkileyicilerin gözünden öğrenmenin tüketicilerin hoşuna giden bir özgünlük sağladığını söyledi.

seatrade-002.jpgAtlas'ın konuk deneyimi ve kurumsal iletişimden sorumlu kıdemli direktörü Jason O'Keefe, Atlas Ocean Voyages'in, konukların gemi yolculuğu sırasında neler yapabilecekleri de dahil olmak üzere keşif markasının hikayesini anlatmaya odaklandığını söyledi.

Bu hikaye Antarktika'dır.

"Varış noktasının bu kadar uzak ve ıssız olması nedeniyle çok şanslıyız. Biz de buna önem veriyoruz" dedi.

Atlas, markanın öyküsünü güçlendirmek için geniş takipçi kitlesine sahip etkileyicilere yönelecek. Hikayeyi devam ettirmek için bir etkileyiciyi başka bir geziye davet edecekler.

"Bizim için bu kazanan bir formül oldu" dedi.

O'Keefe, Atlas'ın doğru müşterinin beklenenden daha genç olabileceğini bulduğunu söyledi. "Sadece 55 yaş ve üzerini değil, 20'li ve 30'lu yaşları da buluyoruz" dedi. Bu genç müşteriler sırt çantalı gezi gibi macera aktivitelerine ilgi duyuyor.

MSC Cruises pazarlama şefi Antonio Burrello, doğru müşteriyi doğru markaya çekmenin önemli olduğunu söyledi. Ürünü, deniz yolculuğunun sorunsuz doğasını seven insanlara tanıtmak istiyor.

"En önemli şey ağızdan ağza olandır" dedi.

Son zamanlarda kruvaziyer hatları yeni kruvazörleri çekmede başarılı oldu . Carnival Corp. CEO'su Josh Weinstein, ilk çeyrekte yeni kruvazör sayısında %30'luk bir artış bildirdi.

Weinstein, Carnival Corp.'un bu büyümeye yardımcı olmak için reklamcılığa yatırım yaptığını ve ağızdan ağza pazarlamanın da rol oynadığını söyledi.

Celebrity Cruises, "Hiçbir Şey Yaklaşamaz" kampanyasıyla yeni müşterilere ulaşmak için reklamları da kullanıyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA