19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

SAVAŞ ÇOLAKOĞLU, ANADOLU HOTELS DOWNTOWN ANKARA’DA

Türkiye’nin başarılı otel yöneticilerinden Savaş Çolakoğlu, görev yaptığı süre içinde Swissotel Ankara’nın marka değerini önemli yerlere taşıdı.

Savaş Çolakoğlu, Anadolu Hotels Downtown Ankara’da

08 Eylül 2021 Çarşamba 21:00

ÖZKAN ALTINTAŞ, TÜRKİYE TURİZM
ANKARA-
Swissotel Ankara’nın 31 Temmuz tarihinde kapanması üzerine başarılı Genel Müdürü Savaş Çolakoğlu 1 Eylül itibarıyla Anadolu Hotels Downtown Ankara’da Genel Müdür olarak göreve başladı.
Turizm Otel yöneticileri Derneği – TUROYD Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası Skal Dernekleri Türkiye Federasyonu Başkanı, ayrıca bir çok sosyal sorumluluk kuruluşunda üye olan, Türkiye’nin başarılı otel yöneticilerinden Savaş Çolakoğlu, görev yaptığı süre içinde Swissotel Ankara’nın marka değerini önemli yerlere taşıdı.
Anadolu Hotels Downtown Ankara’da göreve başlayan Savaş Çolakoğlu “Bundan böyle aynı kalitede yönetim anlayışımı yeni otelde sürdürerek Türkiye’nin otel yöneticilerinin başarısını sürdürmek istiyorum” dedi.

savas-colakoglu,-anadolu-hotels-downtown-ankara’da.jpg

HER KOŞULDA BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ
Savaş Çolakoğlu, aldıkları her görevih kendilerine Türk otel yöneticilerinin başarısını ve sorumluluk anlayışını göstermek gibi bir sorumluluk yüklediğini belirterek “Bu nedenle bizim hedefimizde başarısızlık gibi bir kıavram yoktur. Her koşulda meslektaşlarımız adına başarılı olmak zorundayız” şeklinde konuştu.

anadolu-hotels-downtown-ankara.jpgŞEHRİN KALBİNDE OTEL
Ankara’da şehrin kalbinin attığı bölgede bulunan Anadolu Hotels Downtown,
iş, alışveriş, eğlence alanları, bakanlıklar, hükümet binaları, devlet kurumları ve uluslararası şirketlerin genel merkezlerine yakın mesafede bulunuyor. Ayrıca şehrin merkezinde, ulaşımı kolay bir noktada bulunuyor.

SAVAŞ ÇOLAKOĞLU KİMDİR?
1967 yılında Rize Çamlihemşin doğumlu olan Savaş Çolakoğlu, Lisans eğitimini tamamladıktan sonra turizm sektörüne girdi. Savaş Çolakoğlu, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra 1983 – 1986 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Turizm ve Otel İsletmeciliği Konaklama Yönetimi/İdaresi’nde Lisans yaptı.
Turizm sektörüne girdikten sonra ise şu görevlerde bulundu:
1996 - May 2003 yıllarında Hotel Houston Ankara Genel Müdür
2003 - 2005 yıllarında Gordion Hotel Ankara, Genel Müdür
2005 - 2018 Limak Ambassadore Hotel Ankara, Genel Müdür
2018- 2021 Swissôtel Ankara, Genel Müdür
2021 - Anadolu Hotels Downtown Ankara, Genel Müdür

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON DAKİKA