20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

SAUDİA PRİVATE'TAN KAPSAMLI DİJİTAL DÖNÜŞÜM STRATEJİSİ

Saudia Private ayrıca yapay zeka sohbet robotları içeren yeni bir dinamik web sitesi ve bir üyelik programı gibi bir dizi girişimi de duyurdu.

Saudia Private'tan kapsamlı dijital dönüşüm stratejisi

26 Kasım 2023 Pazar 12:00

DUBAİ - Saudia Private'ın dijital dönüşüm stratejisi, Robotik Süreç Otomasyonunun (RPA) kısmi lansmanı da dahil olmak üzere bir dizi teknolojik gelişmeyi kapsıyor. RPA'nın benimsenmesi yalnızca rutin görevleri otomatikleştirmekle kalmaz, aynı zamanda kullanıcı deneyimlerini geliştirir ve sezonluk ve yüksek hacimli operasyonların sürdürülebilir bir şekilde yönetilmesine yardımcı olur.

Saudia Private ayrıca yapay zeka sohbet robotları içeren yeni bir dinamik web sitesi ve bir üyelik programı gibi bir dizi girişimi de duyurdu. Yeni web sitesi, çevrimiçi fiyat teklifi talepleri, maliyet tahmin aracı ve diğer hizmetler gibi özelliklerle zenginleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca üyelerin deneyimlerini zenginleştirecek özel bir mobil uygulama geliştirildi.

Ayrıca, havacılık hizmetlerinin yönetilme biçiminde devrim yaratan, verimliliği ve rahatlığı artıran, tek noktadan hizmet sunan B2B uçuş yönetimi platformu SPAero.link'i de tanıttı.

Saudia Private CEO'su Dr. Fahad Aljarboa şunları söyledi: "Suudia Private'ı havacılık endüstrisinde bir lider ve Krallığın 2030 Vizyonunun temel itici güçlerinden biri olarak konumlandırmak açısından inovasyon kritik öneme sahiptir. Dijital dönüşüm programımız, projemizin ölçeğinin de gösterdiği gibi son derece iddialıdır. yatırımlarımız ve hayata geçirdiğimiz girişimlerin kalitesiyle havacılık sektöründeki teknik ilerlemelerde uluslararası bir referans olmayı hedefliyor ve mükemmellik için durmaksızın çalışıyoruz.

“RPA'yı dahil etmek, daha geniş dijital dönüşüm hedeflerimiz ile mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Bu teknoloji, karmaşık olayları ve piyasa aksaklıklarını benzersiz bir verimlilikle yönetmemize olanak tanıyor. Buna ek olarak, yenilenen web sitesi, son teknolojiye sahip mobil uygulaması ve kapsamlı B2B çözümleriyle Saudia Private, olağanüstü hizmet ve operasyonel esneklik konusunda öncülük etmeye devam ediyor" diye ekledi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA