19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

ŞAMPİYON BİSİKLETÇİ DANA OTTMANN GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Manavgat’ta yerleşik Ottmann, ailesinin kızı Dana Ottmann, Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Herford şehrindeki evinde hayatını kaybetti.

Şampiyon bisikletçi Dana Ottmann genç yaşta hayatını kaybetti

10 Mart 2021 Çarşamba 17:19

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
SIDE-MANAVGAT/ANTALYA –
Yaz aylarında Manavgat’ta yaşayan 27 yaşındaki Alman şampiyon bisikletçi ve psikolog Dana Ottmann, Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Herford şehrindeki evinde hayatını kaybetti.
Dana Ottmann, Manavgat’ta 15 yıldır yaz aylarında yerleşik yaşayan siyaset bilimci emekli Alman Prof. Dr. Horst Böhmert Ottmann ile emekli pedagog Petra Ottmann’ın kızı idi. Annesi Petra Ottmann, kızı Dana Otmann'ın pandemi tedbirleri kapsamında Almanya Herford’daki evinde yaşadığını söyledi. Ancak anne Petra Ottmann 8 Mart’ta kızını evinde ölü bulduğunu bildirdi.

sampiyon-bisikletci-dana-ottmann-.JPGEVİNDE CANSIZ BULUNDU
Anne Petra Ottmann, ''8 Mart Günü eve geldiğinde çok düşük seviyede ateşi vardı. Evinde dinlenmeye çekildi. Nasıl oldu diye bakmaya geldiğimde yerde cansız bedeni ile karşılaştım. Bir anda cansız şekilde görünce şok oldum. Kızım Diana'nın ölüm nedeni otopsi sonrası ortaya çıkacak. '' dedi.

sampiyon-bisikletci-dana-ottmann--001.JPGPANDEMİDE ALMANYA’YA GİTMİŞLERDİ
Yaklaşık üç aydır Almanya'da bulunan baba Prof. Dr. Horst Böhmert , Almanya'dan Manavgat'a dönmeyi düşürken bir anda kızı Dana'nın ölümü ile sarsıldığını söyledi. Horst Böhmert, ''Canım kızım Dana'yı kaybetmenin acısı içindeyim. Kızımı çok genç yaşta bir daha görmemek üzere sonsuzluğa gönderdik. Evlat acısı yaşamak çok zor. '' dedi.

sampiyon-bisikletci-dana-ottmann--002.JPGEDEP’TEN BAŞSAĞLIĞı
Antalya Evrensel Değerler Platformu(EDEP) Başkanı Avukat Mücahit Gündoğdu, ''Türk-Alman dostluğunun Antalya'da yerleşmesinde büyük katkıları olan Horst Böhmert-Petra Ottmann çiftinin değerli kızları Dana'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Otmann çiftine taziyeleri ve üzüntümü iletir. Dana'ya Allah'tan rahmet, anne ve babasına sabırlar dilerim.''dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA