20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

SAĞLIK BAKANI İLE BÜYÜKELÇİ BİR METRE UZAKTAN GÖRÜŞTÜ

Sağlık Bakanı D.Fahrettin Koca Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Deng Li ile bir araya gelerek koronavirüs salgınına karşı dayanışma kurduklarını belirtti.

Sağlık Bakanı ile Büyükelçi bir metre uzaktan görüştü

23 Mart 2020 Pazartesi 23:46

ANKARA- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son 24 saatte 3.672 testin sonuçlandığını 293 yeni tanı konduğunu ve 7 kişinin daha hastalığa yenik düştüğünü bildirdi. Böylece Türkiye’de koronavirüsten ölenlerin sayısı 37’ye, vaka sayısı 1529’a yükseldi!
Sağlık Bakanı D.Fahrettin Koca Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Deng Li ile bir araya gelerek koronavirüs salgınına karşı dayanışma kurduklarını belirtti. Sağlık bakanı ile Büyükelçi’nin görüşmelerini en az bir metre uzaklıktan yaptıkları görüldü.

saglik-bakani-002.jpgSağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca twitter hesabından şunları yazdı:

GENÇLERE UYARI
Çabalarımıza rağmen, hastalığa yenik düşen 7 insanımız daha oldu.
Gençlere Uyarımız var: Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar.


saglik-bakani-003.jpgÇİN BÜYÜKELÇİSİ İLE GÖRÜŞME
Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Deng Li ile bir araya geldik. Dünyayı tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı iş birliğimizi artırma, dayanışmayı geliştirme konusunu ele aldık. İnsanlık bu sorunu bilgiyi ve deneyimi paylaşarak yenecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA