20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

SAĞLIĞIN GELECEĞİ DÜNYA DEVLERİ İLE İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

Future Healthcare İstanbul Fuar ve Konferansı’nda dünyanın dev firmalarından oluşan 110 katılımcı sağlık sektörün geleceğini, yeniliklerini sunacak.

Sağlığın geleceği dünya devleri ile İstanbul’da buluşuyor

17 Haziran 2019 Pazartesi 16:00

İSTANBUL- Türkiye’de ve dünyada teknolojik gelişmelerle hızlı gelişen sağlık sektörünün geleceği 24-25 Ekim 2019’da İstanbul’da düzenlenecek Future Healthcare İstanbul’da konuşulacak. İstanbul SwissOtel the Bosphorus’da düzenlenecek olan Future Healthcare İstanbul Fuar ve Konferansı’nda dünyanın dev firmalarından oluşan 110 katılımcı sağlık sektörün geleceğini, yeniliklerini sunacak. Ayrıca Future Healthcare İstanbul’a yurtdışı ve yurtiçinden katılan firmalar düzenlenecek etkinliklerde en son yenilikleri ve geleceğe yönelik ürünlerini sergileyecekler.

future-healthcare-istanbul-.jpg

TÜRKİYE’NİN SAĞLIK TURİZMİ TANITILACAK
Future Healthcare İstanbul, son yıllarda sağlık sektöründe önemli gelişmeler yaşayan Türkiye’nin sağlık kuruluşları için bir gösteri alanı olacak. Hastaneler ve klinikler burada yeni geliştirdikleri sağlık yöntemlerini ziyaretçilerle paylaşacaklar. Medikal ürün sektörü de geliştirdiği yenilikleri, piyasaya çıkmak üzere olan ürünlerini sergileyerek tanıtacak.

Şehir hastaneleri, özel hastanelerin gelişmeleri ile Türkiye yabancı hasta çeken önemli ülke oldu. Son 12 yılda sağlıkta gösterdiği başarılarla Türkiye yabancı hastalar için ‘hastane ülke” haline geldi. Artık sağlıkta her türlü teknolojik gelişmeyi de hastalara ulaştırmak için Future Healthcare İstanbul Fuarı Türkiye sağlık sektörünün dünyayatanıtılacağı bir vitrin olacak.

future-healthcare-istanbul-.png

DÜNYANIN ÜNLÜ SAĞLIKÇILARI KONUŞACAK
Fuarda düzenlenen panellerde dünya sağlık sektörünün liderleri konuşacak. Bunların arasında dünyanın en iyi hastanesi sayılan Bangkok daki Bumrungrad Hospital’ın Ceo’su Artirat Charukitpipat yer alacak. Fuarın panel başlıkları arasında ise yapay zeka, bio teknoloji, sağıkta 5G, block chain, sağlıkta drone gibi konularda gelişmeler anlatılacak.

Future Healthcare İstanbul, geleceğin hastaneleri, ilaçları, tedavileri, doktorları ile ziyaretçilere sağlıktaki son gelişmeleri sunarak unutamayacakları iki gün yaşatacak.
 

future-healthcare-istanbul--002.png

SAĞLIK YATIRIMCILARI BULUŞACAK
Future Healthcare İstanbul, sağlık yatırımı yapmak isteyenler içinde bir buluşma alanı haliyle son yılların en önemli etkinliği olarak dikkat çekiyor. Almanya, İngiltere, İtalya, Suudi Arabistan, Kuveyt, BAE ve Fransa’dan katılacak firmalar Future Healthcare İstanbul’da yeni işbirlikleri kuracaklar. Katılımcılara sağlıkta yeni ufuklar açacak olan Future Healthcare İstanbul potansiyel pazarları ortaya çıkarırken, katılımcıların yeni pazarlara açılmasını sağlayacak.
Ayrıca The Internet of Medical Things (IoMT) panellerinde yurtdışında ve Türkiye’de bulunan çok sayıda dijital sağlık üreten firmalar bir araya gelecekler. Yurtdışından gelecek hastaneler ve sağlık teknolojisi firmaları b2b görüşmeleri yapacaklar ve yeni müşteriler arayacaklar.
 

SADECE GIYILEBILIR DIJITAL ÜRÜNLER PAZARI 50 MİLYAR DOLAR
Sağlık sektöründe yapılan istatistiklere göre 2023 yılında sadece Wearable Healthcare ürünleri (giyilebilir dijital ürünler) sektöründe pazar büyüklüğünün 50 milyar dolara ulaşacağı ve gelecekte inanılmaz kolaylıklar sağlayacağı belirtiliyor.
 

future-healthcare-istanbul--004.png

SAĞLIKTA YENİLİKLER
Future Healthcare İstanbul’da sunulacak yenilikler arasında insanı şaşırtan gelişmeler bulunuyor. Medikal ürün sektörü de geliştirdiği yenilikleri, piyasaya çıkmak üzere olan ürünlerini burada sergileyerek piyasaya sürme imkanı buluyor.
Amerika’da FDA onayı bekleyen bir projede fuarda yer alacak. Meme kanserinden korunmak için sütyenlere konulan bir micro aygıt sayesinde mobile telefonunuzdan çok genç yaşlardan itibaren gelen uyarıları takip ediyorsunuz. Daha problem doğmadan bunu önleme imkanı oluyor.

Uyurken giyilen pijamadan kalp takibi ve teknolojinin inanılmaz serüveni sağlığımıza katkılarda bulunacak.
Organ naklinde zamanla yarışarak, yeni teknolojileri kullanar kargo firmalarının çalışmaları da fuarda yer alacak. Ödreğin UPS Kargo firması Drone ile Baltimore Marryland Hastanesine nakil için başka bir bölgeden rekor kısa sürede böbrek yetiştirmişti.

PANEL BAŞLIKLARI :

- Gelecekteki Sağlık Hizmetleri

- Sağlıkta Teknoloji Devleri

- Sağlık Hizmetinde Kadın

- Gelecek Hastaneleri

- Gelecekteki Tıp

- Dijital Sağlık

- 5G Sağlık Hizmetinde

- Büyük Hastane Projeleri

- Hastalığın Geleceği

- Sağlık Hizmetlerinde Yapay Zekâ

- Tıpta Biyo Teknoloji

- Tıbbi Cihazlarda Yeni Yenilikler

- Gelecekteki Sağlık Sigortası

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA