19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

RUSYA- UKRAYNA SAVAŞI MANAVGAT ŞELALESİ’NDE ENDİŞE YARATTI

Manavgat Şelalesi'nde işletmeler 2022 yılı turizm sezonunu açmaya hazırlanırken Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması sonrası yerini endişeli bekleyiş bıraktı.

Rusya- Ukrayna savaşı Manavgat Şelalesi’nde endişe yarattı

28 Şubat 2022 Pazartesi 14:00

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
Antalya'nın Manavgat ilçesinde dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi'nden işletmeler 2022 yılı turizm sezonunu açmaya hazırlanırken Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması sonrası yerini endişeli bekleyiş bıraktı.

Yıllık 600 ile 700 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği ünlü Manavgat Şelalesi'ni pandemi kısıtlamaların da en fazla Rus turistler ziyaret etti. Manavgat Şelalesi Restoran Muhasebecisi Adil Mutlu, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması ve başkent Kiev'i bombalaması sonrası Antalya'da tüm turistik işletmeleri endişeli bekleyişe bıraktığı söyledi.

manavgat-selalesi’.jpgAdil Mutlu," Pandemi döneminde Antalya turizminin can simidi Ruslar.Polonyalıar ve Ukraynalılar oldu.Umudumuz bu gergin savaş ortamının kısa sürede yerini barışa bırakması. Restoran işletmelerin de genel müşterilerimiz Alman ve Avrupalı turist oluşturuyor.Ruslar genel olarak hediyelik eşya ve tekstil ürünlerin de en alış veriş yapıyor. Biz Rusların ve Ukraynalıların birlikte Antalya da tatil yapmasını istiyoruz. Savaşın galibi yoktur. Dünyada hiç bir şey insan hayatı ve canından değerli değildir. " dedi.
manavgat-selalesi’-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA