20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara21°C
  • Antalya28°C

RUS TURİSTLER GÜNEŞLİ HAVA VE DENİZE GİRMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI

Ruslar Side'de denize girmeden ve girdikten sonra Side Antik Kent'te  kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turlarına katılmayı seviyor.

Rus turistler güneşli hava ve denize girmenin keyfini çıkardı

26 Eylül 2021 Pazar 14:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Side-Manavgat/Antalya -
Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinin bazıları ile  Karadeniz Bölgesi'nde bazı yaylaları sonbaharda mevsimin karı ile tanışırken Antalya Side'de Rus turistler güneşli havada Nar ve Büyük Plaj'da denize girmenin keyfini çıkarıyor. Pandemi öncesi 5 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlayan Side turizm destinasyonu   sezon bitimine doğru  Rus turist canlılığı yaşıyor.

rus-turistler--015.jpg

Anex Turizm Seyahat Acentesi Rus turist rehberi Ramazan Kadirova,''Antalya'ya pandemi kısıtlaması kapsamında 22 Haziran'da tatile gelen Rusların tatil yapmada Alanya ve Kemer'den sonra üçüncü tercihleri Side. Ruslar son iki yıldır Side'de tatil yapmayı sevdi. Ruslar Side'de denize girmeden ve girdikten sonra Side Antik Kent'te  kültür, tarih ve arkeolojik varlıkları tanıma turlarına katılmayı seviyor.

rus-turistler--016.jpg

Rusların tatilde yükselen yıldızı Side. Rus turistler,  yakınlarına Antalya'da tatil yaptıklarını göstermek için  Side'de denize girme ve Apollon Tapınağı'nda fotoğraf çektirmeyi çok seviyor. Rus turistler ülkelerine geri dönerken genelde hediyelik olarak Türk lokumu, cezerye, pişmaniye fıstıklı helva, cevizli pekmez sucuğu, baharat çeşitleri  ve bitkisel çaylar satın alıyor. Rusları Side'ye cazip hale gelmesinde Osmanlı esintisinin izleri.'' diye konuştu. 

rus-turistler--018.jpg
rus-turistler--014.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA