19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

RUS AİLE: DEPREMDEN KORUNMADA KARAVANDA YAŞAMAK ÇOK GÜVENLİ

Antalya'da 2 aydır karavanda yaşadıklarını belirten St. Petersburglu Jeodezi-Fotogrametri(Harita Mühendisi) Ivan- Natia Popov çifti, Antalyada tatil yapmanın keyif verici olduğunu söyledi.

Rus aile: Depremden korunmada karavanda yaşamak çok güvenli

22 Şubat 2023 Çarşamba 19:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Konyaaltı/Antalya -
Rusya St. Petersburg'dan Antalya Konyaaltında 6 yıldır yerleşik yaşayan yakın arkadaşlarının yanına karavanları ile gelerek hem geziyorlar hem de karavanla tatil yapmanın keyfini çıkarıyor. Pandemi öncesi her yıl 16 milyon yabancı turistin tatile geldiği Türkiye turizminin amiral gemisi Antalya'da 117 ülkeden 143 bin yerleşik yabancı yaşıyor. Antalya'da  44 bin ile en fazla yerleşik yabancı yaşamada birinci sırada Ruslar yer alıyor. 
karavan,rus-aile.jpg
karavan-005.jpgAntalya Konyaaltında 6 yıldır yaşayan çok sevdikleri  Rus arkadaşlarını görmek için karavanla ailecek Antalya'da 2 aydır karavanda yaşadıklarını belirten St. Petersburglu Jeodezi-Fotogrametri(Harita Mühendisi) Ivan- Natia Popov çifti, Antalyada karavanda yaşayarak tatil yapmanın keyif verici olduğunu söyledi. Antalya'da karavanla tatil yaparken Türkiye'de çok üzüntü verici deprem felaketinden çok derin üzüntü içinde olduklarını belirten Natalia Popov, ''Karavanın içinde eşim ben oğlum ve kızım ile birlikte yaşıyoruz. Antalya'da karavanda uyuduktan sonra Konyaaltında falezlerden masmavi denize bakma insana çok huzur ve yaşama sevinci veriyor. Depremden korunmada  karavanda yaşamak çok güvenli. ' dedi. 
karavan,rus-aile-001.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA