08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

ROYAL CARİBBEAN: TİCARET DEVAMLI YATIRIM GEREKTİRİR

Royal Caribbean International Başkanı ve CEO'su Michael Bayley, "her zaman yatırım yapmaya istekli" olduğunu söyledi,

Royal Caribbean: Ticaret devamlı yatırım gerektirir

17 Temmuz 2024 Çarşamba 16:00

FLORIDA - Royal Caribbean International Başkanı ve CEO'su Michael Bayley, yeni gemisi Utopia of the Seas için düzenlediği basın toplantısında markanın ticarete olan bağlılığını yeniden teyit etti.Kruvaziyer sektöründeki borçların ticarete yatırım yapılmasını engelleyip engellemediği sorulduğunda Bayley, Royal Caribbean International'ın "her zaman yatırım yapmaya istekli" olduğunu söyledi, Michael Bayley, “Mesleğe olan bağlılığımız konusunda her zaman istikrarlıydık, bundan asla vazgeçmedik" diyerek pandemi sırasında şirkete verilen desteği örnek gösterdi.

Royal Caribbean, Utopia of the Seas için isimlendirme töreni düzenlendi ve Meghan Trainor, Utopia of the Seas'ın vaftiz annesi olarak seçildi.

royal-caribbean-international-baskani-ve-ceosu-michael-bayley,.jpgMichael Bayley, Royal Caribbean International'ın gelir eksikliği ve yüksek giderlerine rağmen, ticaret ortaklarına bu dönemde yardımcı olmak amacıyla toplam 75 milyon dolar tutarında faizsiz kredi dağıtıldığını söyledi ve tüm kredilerin geri ödendiğini, ticaretle olan ilişkinin gücüne işaret ettiğini de sözlerine ekledi.

Bayley, Utopia of the Seas hakkında yaptığı değerlendirmede, "Bu ürünün aileler, özellikle de genç aileler için mükemmel olduğunu düşünüyoruz ve harika bir iş çıkaracağını düşünüyorum." dedi.

Utopia of the Seas seferlerinin en önemli özelliklerinden birinin de Royal Caribbean International'ın Bahamalar'daki özel adası olduğunu söyleyen Michael Bayley, "Perfect Day'e bir kez gittiğinizde, deneyime ikna olacaksınız" dedi.

Bayley, gemi seyahati yapan ailelerin sayısını artırmada başarılı olduklarını söylerken, özellikle 'gemi seyahatine yeni başlayan' müşterilerin, gemi seyahatinin kendileri için cazip olabileceğini düşündüklerini anlattı.

Bayley "Yeni gemi yolculuğu yapanlar için devasa bir rakam. Utopia ile gemi yolculuğu yapanların yüzdesi harika" dedi ve Utopia of the Seas'in, geleneksel olarak eski gemilerin tekelinde olan kısa tatil pazarına giren ilk Oasis Sınıfı gemi olduğunu da sözlerine ekledi.

royal-caribbean-international,-michael-bayley,.jpgBayley, müşterilere üç veya dört gecelik bir yolculuğa çıkma fırsatı vermenin, zaman baskısı altında olanlar arasında popüler olacağını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Cuma günü bir gemi yolculuğuna çıkıp pazartesi sabahı ofise dönmek büyük bir olay değil. Ailelerin, Orlando'daki tema parklarına düzenlenen tatillere Utopia of the Seas seferlerinin de eklenmesiyle ilgilenecektir. Disney, Universal, Perfect Day ve Utopia'ya gidebilirsiniz. Hangi çocuk bundan mutlu olmaz ki?



Daha temiz yakıtlar ve emisyonla ilgili diğer girişimler sorulduğunda, Bayley, Royal Caribbean’ın daha fazla yatırıma kararlı olduğunu bildirdi, Bayley, Utopia of the Seas'de olduğu gibi tüm yeni gemilerin sıvılaştırılmış doğal gazla çalışabilecek hibrit kapasiteye sahip olacağını belirten uzman, hattın ayrıca kıyı şeridi elektrik bağlantılarına olanak sağlama çabalarını da desteklediğini söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA