08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

RENATE ANDROSCH-HOLZER, ACB’NİN YENİ BAŞKANI SEÇİLDİ

Avusturya Kongre Bürosu ACB'nin başkanı Gerhard Stübe 5 yıl sonra görevinden istifa etti, Renate Androsch-Holzer ilk kez bir kadın lider olarak ACB’nin yeni başkanı oldu

Renate Androsch-Holzer, ACB’nin yeni başkanı seçildi

11 Temmuz 2024 Perşembe 13:01

VIYANA - Avusturya'nın kongre ve toplantı endüstrisine yönelik şemsiye kuruluşu Avusturya Kongre Bürosu'nun genel toplantısında, RAM Consulting'in sahibi Renate Androsch-Holzer GmbH, 3 Temmuz'da yeni başkan seçildi.
2019 yılından bu yana bu görevi yürüten ve konferans sektörünün yenilenmesine önemli bir ivme kazandıran Kongresskultur Bregenz Genel Müdürü Gerhard Stübe'de görevi devraldı iBöylece Renate Androsch-Holzer, ACB'nin başına geçen ilk kadın oldu.

YARDIMCILARINI BELİRLEDİ
Renate Androsch-Holzer, eğitimli bir turizmce ve serbest meslek sahibi girişimci olarak tanınıyor. 2018'den beri ACB yönetim kurulunun ayrılmaz bir parçası olarak görev yaptı.
Renate Androsch-Holzer, genel kurul toplantısında Viyana Turizm Birliği - Viyana Kongre Bürosu'ndan Anita Paic, Villach Kongre Merkezi'nden Doris Bader'i başkan yardımcısı olarak atadı. Mali yetkili olarak Avusturya Merkezi Viyana’dan sekreter larak. Susanne Baumann – Söllner’I göreve getirdi.


YENİ ATAMALAR
Kategori temsilcileri şöyle belirlendi:
Kongre Büroları ve Turizm Organizasyonları: Ingrid Pichler Kongre Bürosu -Yukarı Avusturya
•Kongre ve konferans otelciliği endüstrisi: Garry Löfgen - InterContinental Vienna
•Kongre hizmet sağlayıcısı:Thomas Wasshuber-STEINERLIVE.COM
•Kongre, ticari fuar ve etkinlik merkezleri:Thomas Kahn Kongre Merkezi Alpbach

•PCO'lar, ajanslar ve organizatörler:Stefan Walter - Mondial Kongre ve Etkinlikler Ayrıca, Avusturya Reklamcılık'tan Hubertus Rothwangl ve Avusturya Havayolları'ndan Alexander Schnecke de yönetim kuruluna seçildiler:

renate-androsch-holzer,.jpgILK KADIN BAŞKAN OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Renate Androsch-Holzer "Başkanlığı, teşekkür etmek istediğim Gerhard Stübe'den büyük bir heyecanla devralıyorum. birçok değerli girişim var” diyerek şöyle devam etti: “Bu görevi üstlenen ilk kadın olmaktan gurur duyuyorum. Girişimcilik yaşam deneyimimi, sektörümüzün karmaşık zorluklarının üstesinden gelmek ve sektörümüzde çeşitliliği teşvik etmek için kullanacağım. Çok değer verdiğim ACB ruhu, hedeflerimize ulaşmamızı kolaylaştıracak.”

BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTIK
Görevden ayrılan başkan Gerhard Stübe, ACB yönetim kurulu ekibine “beş yıllık verimli iş birliği” için teşekkür ederek şöyle konuştu: “2019 yılında kongre dünyası iyiydi. Sonrasında pandemi sektörümüze birçok talep getirdi. Bu zamanı değerli işbirlikleri geliştirmek ve geliştirmek için kullandı. Federal hükümet için eylem önerileri geliştirildi ve dernek üyelere tavsiye ve destek sağladı. Geliştirdiğimiz ağ ile Avusturya'da ilk kez iş toplantıları için işbirlikçi ve disiplinler arası bir strateji geliştirdik. Başarılı çalışmar yaptık.”


 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA