19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

RECEP ARİFOĞLU: VADİ İSTANBUL’DA OTELİ KASIM'DA AÇIYORUZ

Artaş İnşaat’ın Turizm Koordinatörü Recep Arifoğlu: Vadi İstanbul’da 195 odalı Radisson Blu Hotel, Vadi İstanbul’u Kasım 2018’de hizmete açacağız.

Recep Arifoğlu: Vadi İstanbul’da oteli Kasım'da açıyoruz

26 Mayıs 2018 Cumartesi 12:00

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Türkiye turizminde giderek büyüyen otel zinciri ile dikkati çeken Artaş İnşaat’ın Turizm Koordinatörü Recep Arifoğlu, Citadel Hotel’de seyahat acentelerine, iş ortaklarına verilen iftar yemeğinde “İstanbul’un yeni turizm ve yaşam merkezi Vadi İstanbul’da yapılan 195 odalı Radisson Blu Hotel, Vadi İstanbul’u Kasım 2018’de hizmete açacağız”dedi.

citadel-iftar-recep-arifoglu.jpgÖZEL LEZZETLER SUNULDU
Artaş İnşaat Grubu’nda yer alan BW President Hotel İstanbul, RadissonBlue Kayseri Hotel, Avrupa Residences Suites İstanbul, BW Citadel Hotel Restaurant yöneticilerinin toplu halde katılarak ev sahipliği yaptığı iftar davetinde otelin mutfağından özel lezzetler sunuldu.

citadel.jpgDualarla açılan iftar sonrası sahne alan sanatçılar Türksanat müziğinin sevilen eserlerini seslendirerek katılanlara keyifli saatler geçirttiler.

citadel-recep-arifoglu-002.jpg
citadel-recep-arifoglu-003.jpg
citadel-recep-arifoglu-004.jpg
citadel-recep-arifoglu-001.jpeg
ARAP TURİST ACENTELERİ RAĞBET ETTİ

Özellikle son dönemlerde Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika’dan yoğun bir şekilde Arap turist akımı nedeniyle bu bölgelere çalışan acentelerin iftara rağbet gösterdikleri görüldü. Ortadoğu’nun önemli acentelerinden Bedir Turizm ve Farah Turizm iftara kalabalık bir ekiple katılarak grubun otellerine verdiği önemi gösterdi.

citadel-iftar-recep-arifoglu-001.jpgBÜYÜME SÜRÜYOR
İftar açıldıktan sonra RadissonBlu Kayseri Hotel Genel Müdürü Atakan Altuğ’un “hoşgeldiniz’ konuşmasından sonra Artaş İnşaat’ın Turizm Koordinatörü Recep Arifoğlu konuklara yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

citadel-iftar-recep-arifoglu-002.jpg

citadel-recep-arifoglu-005.jpgRADİSSON BLU KAYSERİ DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA
Dünyanın en büyük turizm değerlendirme sitesi olan TripAdvisor’ın milyonlarca kullanıcısının verdiği puanlara göre ‘Radisson Blu Hotel Kayseri’nin dünyanın en iyi 3. Radisson Blu Hotel’i seçilmesinin kendilerine gurur verdiğini söyledi. Arifoğlu, 137 daireli Avrupa Residences Suites İstanbul’un özellikle aile şeklinde Türkiye’ye gelen turistler tarafından tercih edilen konaklama tesisleri arasına girdiğini belirtti.

citadel-recep-arifoglu-001.jpg

RADISSON BLU HOTEL, VADISTANBUL HAKKINDA
Radisson Blu Hotel, Vadistanbul’un İstanbul’un ilk havarayının bulunduğu ve metro ağının bağlı olduğu yeni yerleşim merkezinde kurulduğunu belirterek “Artak Grup olarak Türk turizmine yeni bir RadissonBlu oteli kazandırıyoruz” şeklinde konuştu.

citadel-recep-arifoglu.JpegArtaş İnşaat, Eba İnşaat ve Evyap’ın ortak yatırımla İstanbulda Maslak Seyrantepe arasındaki yeni kurulan bölgede yapılacak 193 odalı Radisson Blu Hotel, Vadistanbul ile grubun Türkiye’deki otel sayısı 23’e bu otellerdeki toplam oda sayısı 4,400’e ulaşıyor.

citadel-recep-arifoglu-006.jpgRadisson Blu Hotel, Vadistanbul’un açılmasıyla grup Türkiye’deki portföyünü halen inşaat halinde ve faaliyette olmak üzere toplam 23 otel ve 4,400 odaya yükseltiyor. Grubun Türkiye’deki en yeni oteli, İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Vadistanbul’da 2018’in sonunda Kasım ayında hizmete giriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA