20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

RAİLTECH EUROPE 2022’DE “HİBRİT TREN” KONUŞULACAK

Hollanda’nın Utrecht şehrinde RailTech Europe 2022’de “Büyüme için kabiliyet” başlıklı büyük buluşmada “hibrit tren” sistemini gündeme taşıyor

RailTech Europe 2022’de “hibrit tren” konuşulacak

11 Ocak 2022 Salı 18:00

UTRECHT / HOLLANDA - Dünyanın gözdesi demiryolları daha ekonomik olmak için 8-10 Mart tarihlerinde Hollanda’nın Utrecht şehrinde RailTech Europe 2022’de “Büyüme için kabiliyet” başlıklı büyük buluşmada “hibrit tren’ sistemi ve ‘dijitalleşme’ ve ‘ucuz gece treni’ projelerini gündeme taşıyor.
Kara ve havayolları ‘hibrit’ araçlara yönelirken demiryollarının bir seferde yüzlerce yolcu ve kargoyu taşıyabilmesi ülkelerin demiryolları yatırımlarına yönelmelerini getiriyor.

railtech-europe-2022’.jpg
railtech-europe-2022.jpg
200'DEN FAZLA ULUSLARARASı KATıLıMCı
RailTech Europe 2022’nin sektör profesyonellerine yaptığı duyuru şöyle:

railtech-europe-2022’-001.jpgSevgili sektör profesyoneli,

Yeni bilgi ve iş fırsatlarıyla dolu yeni bir yıl bizi bekliyor. Yıla yeni içgörüler ve ağ oluşturma fırsatlarıyla başlamak ister misiniz?
2022'nin ilk fiziksel demiryolu fuarına katılın ve 8-10 Mart tarihlerinde Utrecht'te gerçekleşecek olan RailTech Europe 2022'ye şimdi kaydolun!

railtech-europe-2022’-002.jpgDünyada enerji fiyatları artarken daha çok yolcuyu en ekonomik şekilde taşıyan demiryolu endüstrisi muazzam bir büyüme potansiyeline sahip oldu. Ancak büyüme hızına ulaşmak için demiryollarının yeni teknolojileri ve farklı unsurlara sahip olmaları gerekiyor.
Bunların başında kalifiye personel bulma ve elde tutma, dijitalleşmeyi kullanarak veri alışverişi ile kapasitede büyümeyi içeriyor. 8-10 Mart tarihlerinde Hollanda’nın Utrecht şehrinde gerçekleşecek olan RailTech Europe 2022 demiryollarının daha güçlenmesi ve büyümesi için gerekli olan tüm koşulları hedefleyenleri buluşturuyor. RailTech Europe 2022'de bu konular tüm etkinlik öğelerinde ele alınacaktır.

railtech-europe-2022’-003.jpgrailtech-europe-2022’-008.jpg200'den fazla uluslararası katılımcıyla tanışın
Üç günlük üst düzey konferansa katılın
Üç farklı atölye alanında interaktif atölyelere katılın
İnovasyon meydanını ziyaret edin
Ve en önemlisi: iş ilişkilerini geliştirin!

Etkinliğin bölümleri ayrıca konferans, bazı özel atölye çalışmaları ve ağ oluşturma fırsatları gibi karma bir biçimde gerçekleşecek. Ücretsiz biletinizi şimdi alın !
railtech-europe-2022’-005.jpgrailtech-europe-2022’-006.jpgrailtech-europe-2022’-007.jpg

railtech-europe-2022’-004.jpgTÜRK KÖKENLİ MARK TOPAL GÖKÇELİ’NİN SUNUMU
Topal-Gökceli'nin RailTech Europe 2021'deki sunumu "Yük trenleri için Dijital Otomatik Kaplin" başlıklı olacak.
Dijitalleşme çok tartışılan bir konu. Dijitalleşme nedeniyle gelişmeler çok hızlı ilerliyor, ancak bu aynı zamanda sektör için zorluklar da yaratıyor. ERTMS'yi gerçek bir Avrupa birlikte çalışabilir dijital sistemi nasıl yapabiliriz ve hangi teknolojileri takip etmeyi bekleyebiliriz?
Mark Topal-Gökceli, 31 Mart'ta "Otomasyon" konulu oturumda sunum yapacak

MARK TOPAL-GÖKCELI HAKKıNDA
Avrupa DAC (Digital Automatic Coupling) Teslimat Programının program yöneticisi
İnşaat mühendisi Mark Topal-Gökceli, kariyerine 2005 yılında ÖBB'de (Avusturya Federal Demiryolları) demiryolu altyapı projelerinin planlanmasından sorumlu olarak başladı.
Mark, 2015 yılında ÖBB-Holding AG'de raylı sistem teknolojisi departmanının başına geçti. Şirketin CTO'su olarak güvenlik, teknoloji, operasyonları ve sürdürülebilirlik ile ilgili olarak ÖBB grubunun stratejik gelişiminden sorumlu oldu.
Son faaliyetleri arasında ÖBB grubunda yeni bir güvenlik kültürü programı oluşturmak bulunuyor. Bu çalışmada DAC'ye (Dijital Otomatik Bağlayıcı) stratejik odaklanma dahil olmak üzere yeni bir ÖBB teknoloji stratejisi geliştirmek ve şirketin iklim koruma girişimlerini şekillendirmek yer alıyor. Mark, aynı zamanda ÖBB-Technical Services Gmbh ve ÖBB-Production GmbH'nin Denetim Kurulları üyesidir. 2020'nin Sonbahar aylarında DAC (Digital Automatic Coupling) Avrupa Teslimat Programı Program Müdürü olarak atandı.

2021 AVRUPA DEMIRYOLU YıLı OLDU
Pandemi nedeniyle ertelenen konferanslar RailTech Europe 2022’ye aktarıldı. 30-31 Mart tarihlerinde düzenlenen konfrensta ise Avrupa Demiryolu yılına odaklandı. Bu nedenle en güvenli taşımayı sağlayan taşıma yöntemi olduğu için 2021 demiryolu yılı olarak ilan edildi. Avrupa Komisyonu girişimi, sürdürülebilir, akıllı ve güvenli bir ulaşım aracı olarak demiryolunun faydalarını belirtti. Açıklama ile gilili olarak yeşil ve çevreci tren, uluslararası tren bağlantıları, dördüncü demiryolu paketi, enerji tasarrufu gibi konular öncelikli oldu.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA