19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C
  • Antalya24°C

RAFTİNGCİLER SEZONU NEVRUZ BAYRAMI'NDA İRANLI TURİSTLERLE AÇACAK

Pandemi döneminde Köprülü Kanyonda en fazla rafting yapan turist milletlerine göre 280 bin Rus,Ukraynalı ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkesi vatandaşları oldu.

Raftingciler sezonu Nevruz Bayramı'nda İranlı turistlerle açacak

19 Ocak 2022 Çarşamba 10:00

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya - 
Antalya'nın Manavgat ilçesi Beşkonak Köprülü Kanyonda rafting ciler 2022 turizm sezonunda  sezonu 21 Mart'ta Nevruz Bayramı tatili başlatacağı bildirildi. İki yıldır pandemi kısıtlamaları kapsamında zor günler geçiren Antalyalı turizmciler ile Beşkonakta bulunan  41 rafting ve kano su sporu işletmecisi 2022 yılı turizm sezonunun iyi geçmesini umut ediyor. Beşkonak köprülü Kanyon da 2021 yılında  650 bin yerli ve yabancı turist 17 kilometrelik su parkurunda kano ve rafting yaptı. Pandemi döneminde Köprülü Kanyonda en fazla rafting yapan turist milletlerine göre 280 bin Rus,Ukraynalı ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkesi vatandaşları oldu.

raftingciler.jpg Manavgat Karabük Köprü Kanyon Su Sporu Kooperatifi Başkanı Refik Armağan,''Geçen yıl Köprülü Kanyon'da 650 bin turist rafting ve kano yaptı. Rusları ikinci sırada Alman turistler yer aldı. Almanları sırasıyla Hollandalı, Polonyalı, Belçikalı, Lüksemburglu, Avusturya, İsveç, İsviçre, Norveç, Danimarka ve Finlandiyalı turistler oluşturdu. Avrupalı turistleri ise Almanya ve Avrupa'da yaşayan gurbetçiler ile Avrupa'da yaşayan Arap ülke vatandaşı oldu.'' dedi. 2022 turizm sezonunu İranlı turistlerin iki haftalık 21 Mart'taki 14 gün süren  Nevruz Bayramında başlayacaklarını sözlerine ekledi.        

kopru-kanyon-.jpgkopru-kanyon--001.jpgkopru-kanyon--002.jpgkopru-kanyon--003.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA