16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C
  • Antalya25°C

RADİSSON HOTEL GROUP’TAN ERCİYES VE İSTANBUL'A İKİ OTEL GELİYOR

Radisson Hotel Group, 2025 yılına kadar Türkiye’de 50 otele ve 10.000 odaya ulaşmayı hedefliyor

Radisson Hotel Group’tan Erciyes ve İstanbul'a iki otel geliyor

28 Ocak 2021 Perşembe 22:00

KAYSERİ-Radisson Hotel Group, Türkiye'nin en güzel ve en görkemli dağ ve kayak merkezlerinden biri olan Erciyes'te ve İstanbul'un Avrupa yakasındaki yeni yerleşim ve ticaret bölgesi Çamlıvadi’ de imzaladığı iki yeni projeyi duyurdu. Yeni projeler, grubun 2025 yılına kadar Türkiye genelinde 50 otele ve 10.000 odaya ulaşmayı hedeflediğini gösteriyor.

radisson-hotel-group-005.jpg

TÜRKİYE’DE 4 MARKA

Radisson Hotel Group’un portföyünde halen Türkiye'de faaliyette ve geliştirililen 30'dan fazla otel, 4.500’den fazla oda bulunuyor. Grup, şehirdeki 16 oteli ile İstanbul'un önde gelen otel işletmelerinden biri oladak görülüyor.

Radisson Hotel Group Türkiye'de Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson ve Park Inn by Radisson ile temsil edilen 4 markaya sahip bulunuyor.

radisson-hotel-group,-ramsay-rankoussi.jpgradisson-hotel-group,-ramsay-rankoussi.jpgTÜRKIYE, RADISSON HOTEL GROUP IÇIN ÖNEMLI ODAK ÜLKE

Radisson Hotel Group'un Afrika ve Türkiye'den Sorumlu Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi; “Türkiye'de hayata geçireceğimiz iki yeni oteli daha duyurmaktan ve mevcut yatırımcımızla ilişkimizi daha da genişletmekten büyük heyecan duyuyoruz. Dağların arasında konumlanan Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, mevcut olan Radisson Blu Hotel Kayseri'ye bu bölgede eşlik edecek. Radisson Residences İstanbul Çamlıvadi’yi ise İstanbul'daki servisli daire segmentinde büyüyen varlığımız olarak görüyoruz. Türkiye, Radisson Hotel Group için önemli bir odak ülke olmaya devam ediyor ve ülkedeki varlığımız genişlerken, başta İstanbul olmak üzere tüm markalar ve tüm segmentlerdeki liderliğimizi daha da güçlendiriyoruz.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA