19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Antalya29°C

RADİSSON HOTEL GROUP HİBRİT TOPLANTI SEÇENEKLERİNİ TANITTI

Radisson Hotel Group Hibrit Toplantı seçeneklerini Radisson Blu Bosphorus Hotel’de gerçekleştirdiği bir toplantı ile tanıttı.

Radisson Hotel Group Hibrit Toplantı Seçeneklerini tanıttı

04 Kasım 2020 Çarşamba 16:00

İSTANBUL- Radisson Hotel Group Hibrit Toplantı seçeneklerini Radisson Blu Bosphorus Hotel’de gerçekleştirdiği bir toplantı ile tanıttı. Radisson Hotel Group’un Eylül ayında Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels’ da tanıtımını yaptığı sanal ve hibrit toplantı çözümleri, 3 Kasım 2020 tarihinde Istanbul’ da seyahat acentalarının ve medyanın katılımı tanıtıldı. Radisson Blu Hotel Istanbul, Bosphorus’ da gerçekleştirilen etkinlikte yeni Hibrit Toplantı çözümleri sunuldu.

radisson-hotel-group-hibrit-toplanti.jpgSeyahat acentelerinin ve otelcilik sektörünün katıldığı etkinliğe konuşmacı olarak Yükselen Teknolojiler Girişimcisi Ali Erhan Tamer katıldı ve konuklara pandemi sonrası dijital beklentiler, değişimler ve süreçler konusunda kapsamlı bir sunum yaptı. Radisson Blu Hotel Bosphorus’ un Pupa salonunda İstanbul’un en ikonik manzarasına karşı edilen kahvaltı sonrası, profesyonel, ilgi çekici, etkin ve ileri düzeyde geliştirilen Hibrit toplantı seçenekleri konusunda detaylı bilgiler katılımcılar ile paylaşıldı.

Radisson Blu Hotel Bosphorus Genel Müdürü Tobias Ammon ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansman toplantısı, Radisson Hotel Group Bölge Satış Direktörü Julia Leontseva, Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla Genel Müdürü Erdem Bilgin’in sunumları ile devam etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA