16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C
  • Antalya25°C

RADİSSON COLLECTİON İLE 12 AY BODRUM HİZMET VERİYOR

Bu yaz sezonundan itibaren 12 ay hizmet vermeye başlayacak olan Radisson Collection Hotel, Bodrum, her mevsim Bodrum’un tadını çıkartmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

Radisson Collection ile 12 ay Bodrum hizmet veriyor

09 Mart 2022 Çarşamba 19:00

BODRUM- Bodrum'un gözde koylarından Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel, Bodrum 01 Nisan 2022 tarihinde yeniden kapılarını açıyor. Bu yaz sezonundan itibaren 12 ay hizmet vermeye başlayacak olan Radisson Collection Hotel, Bodrum, her mevsim Bodrum’un tadını çıkartmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak. 

Otelin deneyimli yiyecek içecek ekibi BARranco, Cafe Haven ve Strobilos’da sizi benzersiz lezzetler ile buluşturmaya hazırlanıyor. Lezzet düşkünlerinin bambaşka tatlar ile tanışacakları BARranco, konuklarını Ege mutfağının eşsiz lezzetleri ve İtalyan mutfağından seçkiler ile gastronomi yolculuğuna çıkaracak. 

Ayrıca Radisson Collection Hotel, Bodrum’un içinde konumlandığı Anthaven çarşı alanında bulunan birbirinden güzel markaları ziyaret edebilir, farklı lezzetler de tadabilirsiniz. Sahil şeridi boyunca uzanan muhteşem plajı günlük kullanım ile deneyimlemek için ise rezervasyon yaptırmak yeterli…

2022 yaz sezonunda, Cafe Haven ve diğer alanlarda gerçekleştirilecek, pek çok farklı etkinlik Radisson Collection Hotel, Bodrum misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Minik misafirlerin de ayrıca düşünüldüğü yaz sezonu boyunca çocuklar içinde yeni etkinlikler yer alacak.

radisson-collection-002.jpgRADISSON COLLECTION HAKKINDA

Radisson Collection, bulunduğu benzersiz lokasyonların yerel kültürüne doğrudan erişim sağlayan ikonik otelleri ile üst düzey lüks bir yaşam tarzı sunar. Her Radisson Collection oteli, lokasyona özgü özel tasarımı, yemek, fitness, sağlık ve sürdürülebilirlik konularında sunduğu sıradışı deneyimler ile çağdaş bir yaşam örneği sunuyor. Her bir Radisson Collection oteli, otel ekibinin kişiselleştirilmiş hizmeti ve misafirperverliği ile tanımlanıyor. Konuklar ve profesyonel iş ortakları, sıradışı avantajlar ve ödüller sunan küresel sadakat programı Radisson Rewards’a katılarak Radisson Collection deneyimlerini zenginleştirebilir.

radisson-collection-003.jpgRadisson Collection, Radisson Hotels ticari şemsiye markası altında bulunan Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson ve prize otel markalarını içeren Radisson Hotel Group’un bir parçasıdır.

radisson-collection--001.jpgRADISSON HOTEL GROUP

Radisson Hotel Group, dokuz seçkin otel markası ve 120 ülkede faaliyette ve geliştirilmekte olan 1.500’den fazla oteli ile dünyanın en büyük otel gruplarından biridir. Grubun kapsayıcı marka vaadi “Her An Önemlidir”, hizmet felsefesi ise “Evet! Yapabilirim!” şeklinde ifade edilmektedir.

Radisson Hotel Group portföyü, Radisson Hotels ticari şemsiye markası altında bulunan Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson ve prize otel markalarını içermektedir.

Radisson Rewards konuklarımıza unutulmaz anlar yaşatmak için benzersiz ve kişiselleştirilmiş imkanlar sunan küresel ödül programımızdır. Radisson Rewards, misafirlerimiz, toplantı planlayıcıları, seyahat acenteleri ve iş ortaklarımız için olağanüstü sadakat avantajları sunar.

Radisson Meetings odağında konukların ve konukların ihtiyaçlarının bulunduğu karma çözümler dahil olmak üzere her türlü etkinlik veya toplantı için özel çözümler sunar. Radisson Meetings, üç güçlü hizmet taahhüdü etrafında inşa edilmiştir: Seçkin temel hizmetlerin yanı sıra %100 Karbonsuz benzersiz çözümlerle “Kişisel”, “Profesyonel” ve “Unutulmaz”.

100.000’den fazla ekip üyesi Radisson Otel Grubunda ve sistemleri dahilinde faaliyet lisansına sahip otellerde hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi için kurumsal web sitemizi ziyaret ediniz. Veya Radisson Otelleri ile aşağıdaki yollardan iletişime geçebilirsiniz:

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA