23 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C
  • Antalya17°C

QUİZNOS-SUB FLORYA'DA AÇILDI

GFL, Gıda Endüstrisinde, Quick Service Casual sektörünün lider sandviç markalarından, Quiznos Sub Forya’da hizmete girdi.

Quiznos-Sub Florya'da açıldı

05 Aralık 2007 Çarşamba 16:00

Derya Duysak-Türkiye Turizm


İSTANBUL- Dünya çapında 3800’den fazla restoranı bulunan AFC Quiznos’un Master Franchise’si olarak, Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Lübnan, Kuveyt, Suriye ve Amman’da Sub-Franchise verme haklarına sahip bir firma. Fırında ısıtılmış çok lezzetli sandviçleri zevkle müşterilerine sunan Quiznos, muhteşem lezzetli İtalyan stili sandviçlerini müşterilerine  sunan enerji dolu, eğlenceli bir mekan.

 

Quiznos konsepti, fast food sisteminin ulaşılabilirlik, fiyatta uygunluk, dışarıya servis ve ev yemekleri  gibi tüm iyi özellikleri sunmakta. Fakat, tipik fast food ürünlerine nazaran, Quiznos ürünleri çok daha taze ve lezzetli. Quiznos diğer fast foodlarda nadiren bulunan bir ikram ve evlere/işyerlerine servis sistemi sunmakta. Franchisee’lerine mükemmel bir ürün ile ispatlanmış profesyonel bir restoran yönetimi sistemini sunan Quiznos Sub, şu anda süratle gelişmekte olan Quick Service Casual Restaurant konseptinin lideri durumunda.

 

Quiznos 2004 sonu itibarı ile dünyanın ikinci büyük sub-sandviç zinciri olarak faaliyetlerini sürdürmekte. Quiznos’un şu anda dünyada başarısı ispatlanmış ve açık olan 3800 satış noktası bulunmaktadır.

 

Quiznos: ABD de şube artışında 1 numara (Nation’s Restaurant News, Haziran (2004)

Quiznos: Entrepreneur Magazine (Ocak 2004)

2003 ün en iyi 5000 franchise’ı arasında ‘üçüncü’

Quiznos: Sandwich/Bakery kategorisinde tahmini global averaj restoran

satışlarında dördüncü (Restaurants & Institutions, Temmmuz 2004)

Quiznos: Denver merkezli Quiznos’un ABD’deki 48 eyalette ve 15 yabancı ülkede toplam 3800 satış noktası bulunmaktadır.2004 sonunda uluslararası pazardaki açık dükkan sayısı 17 ülkede 68 olarak yer almakta. (Mısır, Ürdün, Avusturalya, Kosta Rika, Cayman Adaları, Panama, El Salvador, Honduras, Guatemala, Meksika, Trinidad ve Tobago, BAE, Bahreyn, İngiltere, İrlanda, Güney Kore)

 

Quiznos, her yıl hızla Entrepreneur Dergisinde listenin en üstlerine doğru tırmanırken, Restaurant Bussines ve Nation’s Restaurant News dergilerinde satın alınabilecek en iyi franchiselar arasında olduğu belirtilmekte. Quiznos, kendi sektöründe, özel ekmek çeşitleri, taze günlük dilimlenen et ve peynir çeşitleri, taze sebzeleri ve değişik sosları ile bezenmiş ısıtılarak hazırlanan mükemmel lezzetteki sandviçleri ile tek olarak yerini korumaya devam ediyor.

 

Adres:

Quiznos –Sub
Florya Cad. No 72 Şenlikköy/Florya-ISTANBUL

TEL: (0212) 574-2770

quiznosflorya@hotmail.com

 

SON DAKİKA