20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

QATAR AİRWAYS, FIFA İLE ORTAKLIĞINI YENİLEDİ

Qatar Airways, FIFA 2022 Katar Dünya Kupası'nın birinci yıl dönümünde FIFA'nın Küresel Havayolu Ortağı olarak ortaklığını duyurdu.

Qatar Airways, FIFA ile ortaklığını yeniledi

26 Kasım 2023 Pazar 10:00

DOHA : Qatar Airways, FIFA 2022 Katar Dünya Kupası'nın birinci yıl dönümünde FIFA'nın Küresel Havayolu Ortağı olarak ortaklığını duyurdu. Qatar Airways Group CEO'su Badr Mohammed Al-Meer, FIFA Katar 2022 Dünya Kupası'nın birinci yıl dönümünde düzenlenen imza töreni için FIFA Başkanı Gianni Infantino'ya katıldı. 

Anlaşma, FIFA 26. Dünya Kupası, 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası ve 2030 FIFA Dünya Kupası dahil olmak üzere önemli FIFA turnuvalarının yanı sıra Endonezya'da düzenlenen FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'ndan başlayarak tüm genç erkek ve kadın turnuvalarını kapsayacak.

Mayıs 2017'den bu yana, Qatar Airways, FIFA'nın küresel girişimlerinin ayrılmaz bir parçası olmuştur ve yenilenen bu ortaklıkla, dünya çapında futbolun gelişiminde hayati bir rol oynamaya devam edecektir.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı Badr Mohammed Al-Meer şunları söyledi: "Küresel Havayolu Ortağı olarak FIFA ile ortaklığımızı genişletmekten heyecan duyuyoruz. Bir havayolu olarak dünyayı birbirine bağlamaya kararlıyız ve bu ortaklık bize daha yüksek hedeflere ulaşma olanağı sağlıyor. milyonlarca futbol taraftarı. Futbol, ​​kültürler ve kıtalar boyunca insanları birleştirme gücüne sahip ve biz bu inanılmaz yolculuğun bir parçası olmaya devam etmekten gurur duyuyoruz. Yaklaşan turnuvaları sabırsızlıkla bekliyor ve dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar için unutulmaz deneyimler yaratmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. "

FIFA Başkanı Gianni Infantino şunları söyledi: “Bugün, Qatar Airways ile FIFA arasındaki ortaklığımızın yenilendiğini duyurmaktan büyük gurur duyuyorum. Bu, FIFA'ya ve tabii ki Qatar Airways'e de birçok başarı kazandıran harika bir ortaklık."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA