20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

PRİNCESS CRUİSES TEMALI YEMEK VE ŞARAP DENEYİMİ SUNUYOR

Discovery Princess ve Sapphire Princess ile iki özel temalı Pasifik Kıyısı Şarap ve Yemek Deneyimi yolculuğunun mantarını açıyor.

Princess Cruises temalı yemek ve şarap deneyimi sunuyor

01 Ekim 2023 Pazar 12:00

FLORİDA- Princess Cruises, 1 Ekim'de yola çıkan Discovery Princess ve 8 Ekim 2023'te yola çıkacak Sapphire Princess ile iki özel temalı Pasifik Kıyısı Şarap ve Yemek Deneyimi yolculuğunun mantarını açıyor.

Bu altı ve yedi günlük yolculuklar, Caymus Üzüm Bağları ve onların dünyaca ünlü Cabernet Sauvignon'unu içeren Wagner Şarap Ailesi ve Kaliforniya ve Oregon'daki kıyı bağlarının en büyük sahibi olan Jackson Ailesi Şarapları da dahil olmak üzere iki ünlü aile şarap imalathanesini bir araya getiriyor.

Şu anda indirimde olan konuklar, gemide şarap üreticisi akşam yemekleri, şarap sunucuları ve sommelier'larla uzman rehberliğinde şarap tadımları, yemek ve şarap eşleştirmeleri gibi özel olarak hazırlanmış şarap ve yemek deneyimleriyle Napa Vadisi şarap imalathanelerini ziyaret ederek Pasifik Şarap Ülkesi'ni keşfetme fırsatına sahip olacak. ve dahası.

princess-cruise,-yemek,-sarap.jpgYaklaşan iki Pasifik Kıyısı Şarap ve Yemek Deneyimi temalı yolculuk şunları içeriyor:

Wagner Family of Wine, Discovery Princess gemisinde, 1-7 Ekim 2023, Victoria, B.C.'de mola vererek Vancouver'dan Los Angeles'a doğru yola çıkıyor. ve San Francisco'da geceleme, Amerikan Kanyonu'ndaki Caymus Suisun Şarap İmalathanesi'ne kişi başı 319 $ gibi düşük bir fiyattan başlayan seferlerle özel bir gezi ile vurgulanıyor. Ek aktiviteler şunları içerir:

Şarap Keşfi - Caymus ve Wagner Ailesi Şaraplarının Tarihi, şarap terimleri, şarap bölgeleri ve tadım tekniklerinin tanıtımıyla birlikte.

Caymus Winemaker Yemeği – Wagner Ailesi Şarap uzmanlarından yiyecek ve şarap eşleştirme sanatını öğrenin. Yemeğin lezzetini arttırmak için farklı yemeklerle eşleştirmek üzere özenle seçilmiş beş şarap seçilmiştir (kupa ücreti uygulanır).

Denizcilikte Şarap Tadımı – Sea Sun Chardonnay, Sea Sun Pinot Noir, Red Schooner 'Voyage' Malbec ve Red Schooner 'Transit' Grenache, Syrah, Mourvedre karışımı ile özenle eşleştirilmiş mutfak lezzetleri (kupa ücreti uygulanır).

Jackson Family of Wine, 8-15 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında Sapphire Princess gemisiyle Vancouver'dan Los Angeles'a, Victoria, Astoria, San Francisco ve San Diego dahil olmak üzere dört popüler sahil destinasyonunda gün boyu duraklamalar yapacak. Konuklar, kişi başı 349 dolardan başlayan fiyatlarla, bölgenin mutfağını kutlayan, özel olarak seçilmiş şarap eşleştirmelerinin keyfini çıkaracaklar. Diğer temalı etkinlikler şunları içerir:

Şarap Keşfi - Şarap terimlerinin, şarap bölgelerinin ve tadım tekniklerinin tanıtıldığı Jackson Ailesi Şaraplarının Tarihi.

Jackson Aile Şarapları akşam yemeği – Her yemeği tamamlayacak şekilde eşleştirilen şaraphaneden gelen beş birinci sınıf şarapla benzersiz bir şekilde eşleştirilen beş çeşit yemek (kupa ücreti uygulanır).

San Francisco'dan Şaraphane Turları (gemide rezervasyon yapılması gereken geziler).

Chardonnay Karşılaştırmalı Tadımı – Chardonnay'leri Kendall-Jackson 'Special Select,' Hartford, Brewer-Clifton ve Diatom Unoaked (kapsam ücreti uygulanır) dahil olmak üzere dört bölgeden ayıran ince nüansları, aromaları ve lezzet profillerini keşfedin.

Oregon'u keşfedin – Şarap bölgesi hakkında bilgi edinin ve Gran Moraine Chardonnay, Siduri Pinot Noir ve Gran Moraine Yamhill-Carlton Pinot Noir dahil üç yerel şarabın tadına bakın (kapsam ücreti uygulanır).

Yiyecek ve Şarap Eşleştirme Etkinliği – Oregon'un dünyaca ünlü şaraplarının zengin lezzetlerinin çeşitli atıştırmalıklarla mükemmel bir şekilde eşleştiği bir yolculuğa çıkın.

Eski Dünya/Yeni Dünya Karşılaştırmalı Tadımı – Yeni dünyanın cesur lezzetleriyle karşılaştırıldığında eski dünya şaraplarının geleneğini ve terör odaklı karakterini kutlayın (kapsam ücreti uygulanır)

VIP Winemaker Yemeği - Kendell-Jackson'ın baş şarap yapımcısı Randy Ullom ve usta sommelier Michael Jordan tarafından ev sahipliği yapar (kapsam ücreti uygulanır, paket fiyatına dahil değildir).

Konuklar, gemide 229 ABD Doları karşılığında bir deneyim paketi satın alabilirler.

Princess Cruises yiyecek ve içecekten sorumlu başkan yardımcısı Sami Kohen, "Pasifik Kıyısı yolculuklarımızı bu iki özel temalı yolculukla geliştirmek, konuklarımıza bu en iyi şarap bölgelerini ziyaret ederken ilgi çekici bir deneyim sunuyor" dedi. "Wagner ve Jackson aileleriyle olan ilişkilerimiz, konuklarımızın yudumlayıp tadını çıkaracakları şarap ve yiyecek eşleştirmelerini sunmak için şarap yapımı becerilerini hevesli şeflerimizle birleştiriyor."

Wine Spectator yakın zamanda kruvaziyer hattını, menüyle iyi uyum sağlayan ve çok yönlü bir mutfak deneyimi sunan şarap listeleri nedeniyle 15 Mükemmellik Ödülüyle ödüllendirdi. 15 yolcu gemisinden oluşan filodaki ana yemek salonları, iyi seçilmiş şarap listeleri sunan seçkin restoranlar arasındaydı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA