08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

POLAT HOLDİNG'İN KURUCUSU İBRAHİM POLAT VEFAT ETTİ

Polat Holding'in kurucusu ve Galatasaray Kulübü eski başkanı Adnan Polat'ın babası iş insanı İbrahim Polat yaşamını yitirdi.

Polat Holding'in kurucusu İbrahim Polat vefat etti

26 Temmuz 2024 Cuma 18:00

İSTANBUL - Türkiye'nin köklü şirketlerinden biri olan Polat Holding'in kurucusu Polat Renaissance otelleri sahibi iş insanı İbrahim Polat 93 yaşında yaşamını yitirdi. İş insanı ve Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'ın babası olan İbrahim Polat'ın cenazesi pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak namaz sonrasında Zincirlikuyu'da toprağa verilecek

ibrahim-polat-.jpgİBRAHİM POLAT KİMDİR?
1955 yılında açtığı müteahhitlik firması ile Türkiye’nin en köklü işletmelerinden birinin temelini atan Sayın İbrahim Polat, 1931 yılında Erzurum Aşkale’de doğdu.
Genç yaşta müteahhitliğe başlayarak ilk firmasını kurmuş ve İstanbul’da çok sayıda seçkin binaya imza attı. 1972’de İzmir’de Ege Seramik Fabrikalarını kurarak başladığı sanayi sektöründeki girişimlerine daha sonra seramik sağlık gereçleri, madencilik ve enerji alanlarını da katan Polat, 1993 yılında İstanbul Polat Renaissance Hotel ile turizm sektörüne de giriş yaptı.

GALATASARAY'DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
Polat Holding'in kurucusu olan 93 yaşındaki İbrahim Polat'ın vefatıyla ilgili olarak, Galatasaray Kulübü'nden başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda,
"Kulübümüzün eski başkanlarından Adnan Polat’ın babası İbrahim Polat’ın vefat ettiği haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Merhumun cenazesi, 28 Temmuz 2024 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı Aile Kabristanlığı’na defnedilecektir.
Merhuma Allah’tan rahmet, Polat ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA