19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Antalya26°C

PEKİN 2022 OLİMPİYAT'I İÇİN COVID-19 KARŞI ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

Pekin 2022 Olimpiyat ve Paralimpik Kış Oyunları organizatörleri, 4 Şubat'ta başlayacak olan etkinliğin güvenli bir şekilde yürütülmesini sağlamaya yönelik kapsamlı önlemler uyguluyorlar.

Pekin 2022 Olimpiyat'ı için COVID-19 karşı önlemlerini artırdı

15 Ocak 2022 Cumartesi 20:00

PEKİN / ÇİN -  Pekin 2022 Olimpiyat ve Paralimpik Kış Oyunları organizatörleri, 4 Şubat'ta başlayacak olan etkinliğin güvenli bir şekilde yürütülmesini sağlamaya yönelik kapsamlı önlemler uyguluyorlar.

Yakın tarihli bir Dünya Sağlık Örgütü (WHO) COVID-19 basın brifingi sırasında, DSÖ'nün teknik tavsiyesini içeren karşı önlemler tartışıldı. Alıntılarla birlikte tam brifing burada mevcuttur .

pekin-2022-olimpiyat-ve-paralimpik-kis-oyunlari.pngPekin 2022 Organizasyon Komitesi, IOC ve IPC tarafından, Çinli yetkililerle yakın işbirliği içinde, Oyunlara ev sahipliği yapma veya yürütmeyle ilgili artan riskleri önlemek için alınan önlemleri ortaya koyan bir dizi Başucu Kitabı yayınlandı.

Bilim uzmanları, spor kuruluşları ve DSÖ, büyük ölçekli spor etkinliklerinin güvenli ve başarılı bir şekilde sahnelenmesi konusunda yakın işbirliği içindedir, bunlardan alınan dersler Pekin 2022 Başucu Kitaplarına ve ilgili makamlar tarafından ihtiyati tedbirlerin uygulanmasına dahil edilmiştir.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA