20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ÖZKAN ALTINTAŞ YAŞAM RADYO'DA AŞÇILIK VE TÜRK MUTFAĞINI KONUŞTU

TürkiyeTurizm.com'un sahibi ve genel yayın yönetmeni Özkan Altıntaş, Yaşam Radyo'da Öner Ilgaz'ın Yemek Masası programında aşçılık ve Türk mutfağını konuştu

Özkan Altıntaş Yaşam Radyo'da aşçılık ve Türk mutfağını konuştu

24 Temmuz 2010 Cumartesi 21:30

İSTANBUL- Türk turizminin önemli haber sitesi TürkiyeTurizm.com'un sahibi ve genel yayın yönetmeni turizm yazarı Özkan Altıntaş, Türkiye"nin en çok dinlenen radyolarından Yaşam Radyo"de Öner Ilgaz"ın programına konuk oldu. Öner Ilgaz"la turizmdeki yiyecek-içecek sektörünün sorunları üzerine konuştu.
Programda Türkiye"de aşçılık sektörünün içinde bulunduğu kamplaşmalar, dernekleşme krizi ve bunun sonucunda Türk mutfağına verilen zararlar konuşuldu.



Dünyanın bir çok ülkesinden örnekler verilen programa Türkiye Aşçılar Milli Takımı kaptanı, Maslak Sheraton Oteli aşçıbaşısı, Avrasya Aşçılar Derneği Başkanı ve Tüm Aşçılar Federasyonu-TAF Genel Sekreteri Ümit Yüksel telefonla katıldı.
Aşçıların sorunları üzerine görüşlerini belirten Ümit Yüksel, Türkiye Aşçılar Milli Takımı"nın oluşumu ve başarılarını anlattı.
“Yemek Masası” adlı programın ikinci bölümünde "Türkiye"de aşçılık ve aşçıların durumu ile yiyecek sektörü ve yurt dışında neden marka bir Türk lokantası yok" konusu tartışıldı. Türkiye"nin bu konuda ne gibi çalışmalar yapması gerektiğini içeren örnekler verildi.



ÖNER ILGAZ'IN ÖNEMLİ TEMSİLCİLİKLERİ
Yaşam Radyo"da yaklaşık bir yıldan beri “Yemek Masası” adlı programı hazırlayıp sunan turkiyeturizm.com Haber Müdürü Öner Ilgaz bir çok sivil toplum kuruluşunda görev yapıyor. Öner Ilgaz halen MEMYED Meslek ve Mesleki Yeterlilik Edinme ve Eğitimini Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, TDD Tüketici Diyalog Derneği Yönetim Kurulu Başkan, SGP Sağlıklı Gıda Platformu Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Ayrıca yurtdışında bir çok kuruluşun Türkiye temsilciliğini yapıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA