19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

OTSAD: SUUDİ ARABİSTAN SORUNUNA BAKANLIK EL ATMALI

OTSAD Genel Sekreteri Meili Turizm’in Genel Müdürü Süleyman Yaşar, Suudi Arabistan’da Türkiye aleyhine yürütülen kampanyalar nedeniyle büyük zarar gördüğünü belirterek Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın müdahale etmesini istedi.

OTSAD: Suudi Arabistan sorununa bakanlık el atmalı

22 Mayıs 2019 Çarşamba 12:00

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteler Derneği – OTSAD Genel Sekreteri Meili Turizm’in Genel Müdürü Süleyman Yaşar, Suudi Arabistan’da Türkiye aleyhine yürütülen kampanyalar nedeniyle Türk turizminin büyük zarar gördüğünü belirterek Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın müdahale etmesini istedi.
suleyman-yasar,.jpgSüleyman Yaşar, Riyad Ticaret Odası Genel Sekreteri Nasır Bin Osman Abu Hamied’in Türkiye’nin güvenli olmadığı ve Suudi turistlerin başka ülkelere gitmeleri konusundaki uyarısına dikkat çekti.

otsad.jpeg
otsad-001.jpegYALAN DOLAN HABERLER
Süleyman Yaşar’ın açıklaması şöyle: “Ülkemizin emniyetsiz olduğu ve Suudilere karşı kötü muamele yapıldığı yönünde yalan dolan haberler yapılmakta ve maalesef bunu yapanlar Suudi resmi kurumlarıdır. Bu yalan dolan Haberlere karşı Turizm Bakanlığı’nın bir tekzip yayınlaması gerekmektedir.

SIKINTI OLMADIĞINI İSPAT EDEBİLİRİZ
Ortadoğu'yu sürekli ziyaret eden ve Ortadoğu'da büyük aktiviteler organizasyonlar gerçekleştiren Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Genel Sekreteri olarak, Suudilerin ülkemizde çok rahat tatil yaptığı ve çok ucuza yaptığını, herhangi hiçbir sıkıntıya maruz kalmadığını delillerle fotoğraflarla videolarla ispat edebiliriz”

SUUDİ ARABİSTAN RİYAD TICARET ODASININ TV'DEKİ AÇIKLAMASI

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA