20 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C
  • Antalya28°C

ORTACALI ESNAFLARDAN YANGIN BÖLGESİNE DESTEK

Ortaca ‘da ki esnaflar Dalyan Tusev (Dalyan Turizm Tanıtım ,Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfı.)aracılığı ile Köyceğiz ilçesinde devam eden yangın da çalışan emekçilere ulaştırılmak üzere yardım çalışmalarına başladı.

Ortacalı esnaflardan yangın bölgesine destek

31 Temmuz 2021 Cumartesi 20:30

ORTACA- Tükiye'nin dört bir yanında orman yangınları ile mücadele son sürat devam ederken Ortaca ‘da ki esnaflar Dalyan Tusev (Dalyan Turizm Tanıtım ,Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfı.)aracılığı ile Köyceğiz ilçesinde devam eden yangın da çalışan emekçilere ulaştırılmak üzere yardım çalışmalarına başladı.

ortacali-esnaflar.jpgTürkiye'nin dört bir yanında  orman yangınları ile mücadele son sürat devam ederken  Ortaca ‘da ki esnaflar Dalyan Tusev (Dalyan Turizm Tanıtım ,Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfı.)aracılığı ile Köyceğiz ilçesinde devam eden yangın da çalışan emekçilere   ulaştırılmak üzere yardım çalışmalarına başladı. konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Dalyan Tusev yetkilisi Ertuğrul Ercan “Bugün köyceğizdeki yangın alanına esnaflarımız ve gönüllülerimizle destek olduk esnafımıza ve Ortaca Belediyesi’ne göstermiş oldukları emek ve desteklerden ötürü teşekkür ederiz” dedi.
ortacali-esnaflar-001.jpg

ortacali-esnaflar-002.jpg

ortacali-esnaflar-003.jpg

ortacali-esnaflar-004.jpgortacali-esnaflar-005.jpg

ortacali-esnaflar-006.jpg

ortacali-esnaflar-007.jpg

ortacali-esnaflar-008.jpg

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA