22 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

ON İLETİŞİM TURİZMDE

Akaretler Projesi, W Hotel İstanbul, Robert’s Coffee ve Mania Gurme, marka ve iletişim danışmanlığı hizmetlerini On İletişim’den alacak.

On İletişim turizmde

25 Aralık 2007 Salı 15:20

İSTANBUL-Akaretler Projesi, W Hotel İstanbul, Robert’s Coffee ve Mania Gurme, marka ve iletişim danışmanlığı hizmetlerini On İletişim’den alacak.

Marka ve iletişim danışmanlığı, spor iletişimi, etkinlik tasarımı ve yönetimi konularında hizmet veren On İletişim, 2007 Aralık ayından itibaren portföyüne Akaretler Turizm Yatırımları A.Ş’nin sahibi olduğu Akaretler Sıraevleri Projesi ile proje kapsamında dünyanın en hızlı büyüyen lüks oteller zinciri W Hotel İstanbul, dünyanın en eski kahve mağazaları zinciri ve gurme kahve markası Robert’s Coffee ve bir “gurme cenneti” olarak konumlanan Mania Gurme markalarını kattı.

“Marka ve kurumların iletişim süreçlerine değer katmak” misyonu ile 2002 yılında kurulan On İletişim, Türk sporuna yaptığı yatırımlarla ilklerin öncüsü olan Efes Pilsen’e spor iletişimi, beslenme destekleri sektörünün lider markası GNC’ye, Türkiye’nin ilk resmi şans oyunları sitesi bilyoner.com’a ve Türkiye’nin önde gelen iç giyim markaları Dagi ve Eros’a marka ve iletişim danışmanlığı, Unilever Foodsolutions grubuna etkinlik tasarımı ve yönetimi hizmeti vermektedir.

On İletişim perakende, tüketim, moda, turizm, medikal, spor, gençlik ve çocuk alanlarında projeler üreterek müşterisine % 100 odaklanarak hizmet veriyor.

Kendini hizmet verdiği kurumun bir parçası olarak tanımlayan On İletişim, imza atmış olduğu özgün projeleriyle markalara değer katmaktadır.

 

SON DAKİKA