20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

NORWEGİAN CRUİSE LİNE’DAN “ÖLMEDİK AYAKTAYIZ” PROGRAMI

Norwegian Cruise Line, Dünya Kadınlar Günü'nü anmak için bir ay sürecek “ölmedik ayaktayız” anlamına gelen Güçlendirme Programına ev sahipliği yapıyor.

Norwegian Cruise Line’dan “ölmedik ayaktayız” programı

08 Mart 2021 Pazartesi 10:00

MIAMI - Norwegian Cruise Line, Dünya Kadınlar Günü anısına ve 110’uncu yıl dönümü şerefine, ekip üyeleri ile "Hızlanın, Konuşun , Ayağa Kalkın ve Asla, Asla Vazgeçmeyin" mesajıyla kampanya başlatıyor. Norwegian Cruise Line, bir ay sürecek “ölmedik ayaktayız” anlamına gelen Güçlendirme Programına ev sahipliği yapıyor. Program Cruise Line’ın küresel pandemi nedeniyle operasyonlarının geçici olarak askıya alınmasında bir yıllık dönemi aşmaya hazırlandığı zamanda duyuruldu.

norwegian-cruise-line.jpgRADYO PROGRAMLARI BAŞLIYOR
Norveç Kruvaziyer Hattı, Mart ayı boyunca hızlı mentorluk seanslarına, kadın liderlerle sohbetlere ev sahipliği yapacak. Ekip üyeleri ile güç gösterisi hikayelerini paylaşacak ve dünyanın dört bir yanındaki misafirlerine yeniden kruvaziyer gezilerine hazır olmaya teşvik edecek
Amerikanın hafta içi sabahları yayınlanan Morning Show adlı radyo programında Elvis Duran
ünlü kadınlar katılacak ve başarı hikayeleri anlatılacak. Danielle Monaroda ve Medha Gandhi anlatılacak.

norwegian-cruise-line’dan-“olmedik-ayaktayiz”-programi.jpgnorwegian-cruise-line-002.jpg
norwegian-cruise-line-003.jpgKADINLAR İLE ZORLUKLARI AŞACAĞIZ
Norveç Kruvaziyer Hattı Başkanı ve CEO'su Harry Sommer yapılan çalışma hakkında şu bilgileri verdi: "Geçtiğimiz 12 ay hiç şüphesiz hayatımızın en zorlu aylarından biri oldu. Seferlere bir yıl boyunca ara verdik. Tüm bunlar göz önüne alındığında, bu eşi benzeri görülmemiş dönem, kuruluşumuzda bir çok şeyi görmemize neden oldu. Bu programla bizlere geleceğe taşıyacak olan kadınlar için bir kutlama dönemi yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Kadın Günü’nü bir ay boyuna sürecek etkinliklerle kutlarken, tüm ekip üyelerimizin statükoya meydan okumaları ve bu vesileyle tüm zorlukları aşmalarını, moral kazanmalarını hedefliyoruz.”
norwegian-cruise-line-006.jpgCruise Line'ın ana şirketi Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., Forbes'te Amerika'nın En İyi Büyük İşverenler listesinde 2021 listesinde 75 şirket ve Seyahat ve Eğlence kategorisinde ilk 10 şirket arasında yer aldı.

norwegian-cruise-line-001.jpgNORWEGİAN CRUİSE LİNE HAKKINDA
Küresel kruvaziyer seyahatinde yenilikleriyle tanınan Norwegian Cruise Line, 54 yıldır geleneksel kruvaziyer yolculuğunun sınırlarını aşıyor. Konuklara yemek ve eğlence zamanları olmadan, resmi kıyafet kuralları olmaksızın tercih ettikleri programa göre ideal tatillerini tasarlama özgürlüğü ve esnekliği sunarak sektörde devrim yarattı. Bugün, 17 modern gemiden oluşan filosu, şirketin Bahamalar'daki özel adası Great Stirrup Cay, Belize'deki tatil beldesi Harvest Caye da dahil olmak üzere dünyanın en çok tercih edilen 300'den fazla noktasına sefer yapıyor.
Norwegian Cruise Line, çok çeşitli ödüllü eğlence ve yemek seçeneklerinin yanı sıra filoda tek başına seyahat edilen kamaralar, mini süitler, spa gibi çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor.
norwegian-cruise-line-004.jpg
norwegian-cruise-line-005.jpgnorwegian-cruise-line-005.jpg
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA