20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya22°C

NORWEGİAN CRUİSE LİNE YALNIZ SEYAHAT EDENLERE 1.000 KABİN EKLİYOR

Norwegian Cruise Line: “Solo kabinlerimizi Norwegian Cruise Line, Epic ile ilk kez 2010 yılında piyasaya sürdüğümüzden bu yana, bekar gezginler arasında oldukça popüler oldular.

Norwegian Cruise Line yalnız seyahat edenlere 1.000 kabin ekliyor

08 Ekim 2023 Pazar 12:00

MIAMI / FLORIDA - Yakında yalnızca gezginler gemi yolculuğuna çıktıklarında daha fazla seçeneğe sahip olacak. Norwegian Cruise Line, filosu boyunca kendi başına seyahat eden misafirler için 1000'e yakın özel kamara ekleyecek.
Norwegian Cruise Kruvaziyer hattı, 2 Ocak 2024 ve sonrasında kalkan seferler için yeni Solo Inside, Solo Oceanview ve Solo Balkon kabin kategorilerini tanıtacak. Bir haber bültenine göre, bu haftadan itibaren belirli gemilerde satışa açılan kamaralar "sürekli olarak" daha geniş çapta satışa sunulacak.
Norwegian Cruise Line başkanı David J. Herrera Salı günü yapılan açıklamada, "Konuklarımıza hayallerindeki tatili yaratmaları için çeşitli teklifler sunmaya çalışıyoruz" dedi. “Solo kabinlerimizi Norwegian Cruise Line, Epic ile ilk kez 2010 yılında piyasaya sürdüğümüzden bu yana, bekar gezginler arasında oldukça popüler oldular.
Herrera, Norwegian Cruise Line'in genişlemeyi yalnız seyahate yönelik artan talebe dayanarak yaptığını ekledi. “İstedikleri deneyimi sunmak için misafirlerimizi sürekli dinliyoruz” dedi.

norwegian-cruise-line.pngNorwegian Cruise Line tek başına konaklama olanağını büyük ölçüde genişletecek.

Müsaitlik ve fiyatlandırma, varış yeri ve talebe bağlı olarak değişecektir, ancak hattın sözcüsü bir e-postada, kamara rezervasyonu yapan konukların "geleneksel çift kişilik odadan daha az ödemeyi bekleyebileceklerini" söyledi.

Örneğin, 6 Nisan 2024'te Seattle'dan kalkan bir haftalık Alaska gezisinde, hattın web sitesine göre, Solo Balkonlu kabin şu anda bir misafir için 1.799 dolardan başlarken, Balkonlu kabin 1.997 dolardan başlıyor.

Tek başına yelken açmak: Tek başına bir yolculuğa çıkmaya değer mi?

Solo kabin yatırımı yapan tek firma Norwegian Cruise Line değil. Yine Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.'nin bir parçası olan Oceania Cruises, Mayıs ayında tek başına seyahat eden misafirler için altı adet özel verandalı kamaraya sahip yeni gemisi Oceania Vista'yı denize indirdi. Lüks seri, 2022'de dört küçük gemisinde yalnızca okyanus manzaralı kamaraları piyasaya sürdü.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA