20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C
  • Antalya25°C

NORWEGİAN AİR, FİNLANDİYA HAVALİMANI İÇİN PERSONEL ALACAK

Norwegian Air, yaz sezonu hazırlıkları kapsamında Helsinki Havalimanı'nda görev yapacak 150'den fazla hava ekibini işe almaya başladı.

Norwegian Air, Finlandiya Havalimanı için personel alacak

24 Mart 2022 Perşembe 20:30

HELSİNKİ - Norwegian Air, yaz sezonu hazırlıkları kapsamında Helsinki Havalimanı'nda görev yapacak 150'den fazla hava ekibini işe almaya başladı. Yaklaşık 100 kabin ekibi ve 50 pilot, Avrupa'nın en popüler 27 destinasyonunu işletmeye hazır olacak.

norwegian-air-ceosu-geir-karlsen.jpgNorwegian Air CEO'su Geir Karlsen, "Helsinki'deki 150 yeni insanla Finlandiya'ya döndüğümüzü bir kez daha teyit ediyoruz ve hepsinin yolcularımızı uçakta ağırlamayı dört gözle beklediğini biliyorum. Helsinki'deki üssümüzü yeniden açabildiğimiz için son derece memnunum." dedi.

Yeni işe alınan mürettebat, aktif görevlerinin bir parçası olarak yolcuları gemide karşılamadan önce gerekli eğitimi aldıkları için önümüzdeki aylarda sürekli olarak çalışmaya başlıyor.

150, pandeminin küresel havacılık endüstrisini vurduğu Nisan 2020'den bu yana Helsinki merkezli ilk Norveçli hava ekibi olacak. Norwegian Air açık pozisyonlar için yaklaşık 2.000 başvuru aldı.

“Hava mürettebatımızın bir üyesi olmak, büyük sorumlulukları olan hizmet odaklı bir iştir.

“Çok sayıda yüksek nitelikli başvuru aldığımız için gurur duyuyoruz ve bu, Norwegian Air'in sektörde çekici bir işveren olarak itibara sahip olduğunu gösteriyor.

norwegian-air-ceosu-geir-karlsen-001.jpgKarlsen, "Mürettebatımız, yolcularımızın güvenliği, operasyonlarımız ve her yolcunun bizimle seyahat ederken olumlu bir deneyim yaşamasını sağlamak söz konusu olduğunda çok önemli roller oynuyor" diye ekledi.

Haziran ayından ve seyahat kısıtlamalarının ilk kaldırılmasından bu yana, Norwegian Air'de istihdam oranı yüksek oldu ve şirket Kopenhag, Stockholm, Bergen, Stavanger ve Trondheim'daki üsleri yeniden açtı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA