20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C
  • Antalya22°C

NORVEÇ PRENSESİ MAERTHA LOUİSE, TATİL İÇİN BODRUM’U SEÇTİ

Norveç Kralı Harald ile Kraliçe Sonya'nın kızı Prenses Maertha Louise, evlilik hazırlığı içinde olduğu Shaman Durek ile Bodrum'a geliyor.

Norveç Prensesi Maertha Louise, tatil için Bodrum’u seçti

16 Ağustos 2019 Cuma 10:30

BODRUM- Norveç Kralı Harald ile Kraliçe Sonya'nın kızı Prenses Maertha Louise, evlilik hazırlığı içinde olduğu Shaman Durek ile Bodrum'a geliyor. Evlilik hazırlığı içinde olan Norveç Prensesi Maertha Louise, müstakbel eşi Shaman Durek ile tatil için Bodrum'a gelmesinin turizm tanıtımı adına fırsat olduğunu belirten turizmciler "Dünya medyasının izlediği bir prenses ile Bodrum yeniden dünya gündeminde olacak" dediler.

norvec-prensesi-maertha-louise.jpgNorveç Kralı Harald ile Kraliçe Sonya'nın kızı Prenses Maertha Louise, evlilik hazırlığı içinde olduğu Shaman Durek ile Bodrum'a geliyor. Türkiye elçisi ve gecenin ev sahibi Dr.Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, Prenses ve Shaman Durek adına yemek verecek. Bu özel yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’da katılacak.

norvec-prensesi-maertha-louise-001.jpgTürk misafirperverliğini gözler önüne seren anlamlı organizasyon, aynı zamanda iki ülke arasındaki turizm ilişkilerini de geliştirmek için fırsat sunacak.Organizasyon 17 Ağustos Cumartesi akşam saat 20.00’de Bodrum Edition Otel’de gerçekleştirilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA