20 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara13°C
  • Antalya21°C

NİCE CÔTE D'AZUR’DA VIP SALONLARINDA EĞLENCE

Nice Côte d'Azur Havalimanı, VIP salonlarında yeni “benzersiz biniş öncesi Moment'in 'Mood' eğlence platformu sundu

Nice Côte d'Azur’da VIP salonlarında eğlence

21 Temmuz 2023 Cuma 16:00

NİCE - Nice Côte d'Azur Havalimanı, VIP salonlarında yolcu deneyimini geliştirmek için Moment'in 'Mood' eğlence platformunu seçti. Amaç, “benzersiz bir biniş öncesi eğlence deneyimi” sunmaktır. Nice Côte d'Azur Havalimanı, iki terminalindeki VIP salonlarında yolcuların deneyimini geliştirmek için Moment'in 'Mood' eğlence platformunu seçti.
Platform, dört VIP salonunun Wi-Fi ağına entegre edilecek ve yolculara “biniş öncesi benzersiz bir eğlence deneyimi” sunacak.

nice-côte-dazur-havalimani,.png

Côte d'Azur Havalimanları Ticari Direktörü Candice Cadreils, "Platformu portalımıza yerleştirmenin kolaylığı bizi ikna etti" dedi. "Moment ile ortaklığımız, yolcularımızın deneyimini sürekli olarak iyileştirme ve havalimanı endüstrisinde inovasyonu yönlendirme taahhüdümüzde önemli bir adımı işaret ediyor."

Moment'in 'Mood' platformu, düzenli olarak güncellenen geniş bir içerik kataloğu sunar. Uluslararası filmler, diziler ve haber programlarının yanı sıra düzinelerce podcast, dijital basın ve oyun içeren 10.000 saatin üzerinde video içerir. Bu yeni girişim sayesinde, iş amaçlı seyahat edenler, doğrudan bağlı cihazlarından çok çeşitli kişiselleştirilmiş eğlence içeriğine erişebilecek.

moment-ceosu-ve-kurucu-ortagi-tanguy-morel,.jpgMoment CEO'su ve Kurucu Ortağı Tanguy Morel, "Nice Airport ile işbirliği yapmayı ve gezginlere özel bir eğlence deneyimi sunmaya yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz" dedi. Moment olarak, dijital eğlencenin unutulmaz anlar yaratarak seyahati zenginleştirebileceğine inanıyoruz. Nice Airport ile ortaklığımız, seyahat endüstrisinde heyecan verici yeni perspektifler açacak.”
moment-ceosu-ve-kurucu-ortagi-tanguy-morel,-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA