08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Antalya26°C

NEMRUT DAĞI'NA BUTİK OTEL

Bitlis'in Tatvan İlçe Belediye Başkanı M. Emin Peker, Nemrut Kayak Tesisleri'ne bir butik otel yapmayı düşündüklerini açıkladı.

Nemrut Dağı'na butik otel

20 Şubat 2008 Çarşamba 16:30

BİTLİS- Bitlis'in Tatvan İlçe Belediye Başkanı M. Emin Peker, Nemrut Kayak Tesisleri'ne bir butik otel yapmayı düşündüklerini açıkladı. 5 Ocak 2007 tarihinde hizmete açılan kayak tesislerini çok önemsediklerini belirten Peker, 2009 yılında Nemrut Dağı'na Tatvan Belediyesi olarak bir butik otel yapmayı düşündüklerini bildirdi.

Nemrut Dağı’nda 5 Ocak 2007 tarihinde açılışı yapılan kayak tesislerinde otel yatırımı konusunda işadamlarından destek beklediklerini belirten Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Peker, trilyonluk bu tesisin çürümeye terkedilmesine göz yumamayacaklarını kaydederek, belediye olarak kendilerinin de 2009’da bir butik otel yapmayı planladıklarını ifade etti.

5 Ocak 2007 tarihinde İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu tarafından açılan Tatvan Kayak Pisti, 2550 metre uzunluğu ile Türkiye’nin en büyük kayak pisti olma özelliğini taşıyor. Telesiyejinde 290 sandalyenin bulunduğu tesisi aynı anda bin kişinin kullanabilmesinin mümkün olduğu belirtiliyor. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA