20 Eylül 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Antalya23°C

NCL’NİN ‘NORVEÇ AQUA’SI 2025'TE SEFERDE

Norwegian Cruise Line’ın ‘Norveç Aqua’ gemisi için Port Canaveral, Fla'dan hareket eden yedi günlük güzergahlarla Norwegian Aqua'nın Karayipler'e ilk yolculukları için rezervasyon başladı.

NCL’nin ‘Norveç Aqua’sı 2025'te seferde

03 Kasım 2023 Cuma 09:00

MIAMI/FLORİDA - Norwegian Cruise Line (NCL), Nisan 2025'te genişletilmiş Prima Plus Sınıfı yelkenlerinin ilki olan tamamen yeni Norwegian Aqua ile Prima Sınıfının evrimini açıkladı. Konuklar, Port Canaveral, Fla'dan hareket eden yedi günlük güzergahlarla Norwegian Aqua'nın Karayipler'e ilk yolculukları için rezervasyon yaptırıyorlar.Geminin gezi planında Dominik Cumhuriyeti'nde Puerto Plata, Tortola, Britanya Virjin Adaları; St. Thomas, ABD Virjin Adaları ve NCL'nin Bahamalar'daki özel adası Great Stirrup Cay bulunuyır.

norvec-cruise-line,-norvec-aqua.pngKAPASİTE ARTIŞI
Şirket, Norwegian Aqua'nın kardeş gemilerinden toplam yüzde 10'luk boyut ve kapasite artışıyla yeni standartlar belirleyeceğini ve keşfedilecek yepyeni konuk deneyimleri sunacağını bildirdi. 356 feet uzunluğa, 156.300 gros tona yayılan ve çift kişilik konaklamada 3.571 misafir ağırlayan Norveç Aqua, tüm yeni yolcu gemileri arasında daha fazla açık alan ve en yüksek personel seviyesini sunacak.

norwegian-aqua,-nlc.jpgYENİ DALGALAR YARATACAK
Norwegian Cruise Line'ın başkanı David D J. Herrera: "Norwegian Aqua, Prima Plus Sınıfındaki ilk gemi olarak Markamızın geleceğini temsil eden şeyler ile denizde yeni dalgalar yaratacak, konuklara öncelik veren deneyimlerde sınırları zorlamaya olan bağlılığımızı bir araya getirmenin gerçek bir kanıtıdır" dedi.

GÖKYÜZÜNÜN DENIZLE BULUŞTUĞU YER
David D J. Herrera şunları anlattı: “Adını hem okyanustan gelen mavinin güzel tonlarından, hem de denizle olan bağlantımızdan alan Norwegian Aqua, NCL'yi bir kez daha sektördeki yenilikçi ve yeni bir çağa önemli bir katkıda bulunan kişi olarak gösteren yeni, üstün ve heyecan verici teklifler sunacak. Seyir veriyoruz.

Norwegian Aqua, NCL'nin ilk büyük kadın gövde sanatçısı Allison Hueman'ın canlı ve renkli gövde sanatı tasarımını sergileyecek. Sokak sanatı ve Nike, L'Oreal ve Google gibi küresel marka işbirlikleri ile dünyaca ünlü olan Hueman'ın kendine özgü sanat tarzı, ruhani gerçekçiliğin bir karışımıdır. Norwegian Aqua'nın "Gökyüzünün Denizle Buluştuğu Yer" başlıklı tasarımı, küratörlüğünü Goldman Global Arts üstleniyor ve antik tanrıçalar tarafından yönetilen deniz ve gökyüzünün soyut ve figüratif temsillerinin renkli bir araya getirilmesiyle modern mitolojiyi çağrıştırıyor.”

SANAT VE KEŞIF ARASıNDAKİ SIHIRLI BAĞLANTı
Filipinli-Amerikalı multidisipliner sanatçı Allison Hueman, "Sadece Norwegian Cruise Line'ın ilk büyük kadın tekne sanatçısı olmaktan değil, aynı zamanda sanat eserlerimin denizlerde dolaşarak dünyanın farklı yerlerine dokunacağını bilmekten de onur duyuyorum. Sanat ve keşif arasındaki sihirli bağlantıya inanan bir markayla ortaklık yapmak benim için inanılmaz derecede özeldir” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA