19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MUSTAFA ÖZYURT: SEYAHAT ACENTELERİ HİBE VE SGK DESTEĞİ İSTİYOR

UBSAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özyurt, Türkiye genelinde faaliyet gösteren seyahat acentalarının taleplerini açıkladı..

Mustafa Özyurt: Seyahat acenteleri hibe ve SGK desteği istiyor

23 Kasım 2020 Pazartesi 19:00

NİZİP - UBSAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özyurt, turizmin gelişmesinin şehirlerin ekonomisi için büyük önem taşıdığını belirterek Seyahat acenteleri hibe ve SGK desteği verilmesinin şart olduğunu söyledi.

ACENTELERİN İSTİHDAMI KORUNMALIDIR
Nizip Radyo Televizyonu’na açıklama yapan Mustafa Özyurt, “Seyahat acentelerinin ayakta kalması için destek şarttır. Sektördeki binlerce seyahat acentesine verilecek SGK ve hibe desteği istihdamın korunmasını sağlayacaktır” dedi.

ubsad-yonetim-kurulu-uyesi-ozyurt,.jpg

TURİZMİN GELECEĞİ KURTARILMALIDIR
Özyurt, şöyle devam etti:
“Pandemi döneminde özellikle turizm acenteleri büyük zorluklar yaşadı. Turizm sektörünün yaşadığı sıkıntıları pandeminin başladığı ilk günden bu yana anlatıyoruz. En çok turizm acentelerine destek verilmeli. Bu yardım turizmde il bazında özel olarak verilmelidir.
Ayrıca havayolu taşımacılığı yapan firmalara ve seyahat acentelerine özel destekler sağlanmalıdır. Özellikle Türk turizminin geleceğini kurtarmak için seyahat acentelerinin ayakta kalması şarttır.”
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA