20 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C
  • Antalya25°C

MSC, MİAMİ'DEN YOLA ÇIKACAK “WORLD AMERİCA” SATIŞLARINI AÇTI

MSC Cruises, Nisan 2025'te Miami'den yola çıkacak olan 5.400 kişilik yeni “MSC World America” için satışları başlattı.

MSC, Miami'den yola çıkacak “World America” satışlarını açtı

30 Mart 2023 Perşembe 10:30

FLORİDA / MIAMI- MSC Cruises, Nisan 2025'te Miami'den yola çıkacak olan 5.400 kişilik yeni MSC World America için satışları başlattı.
MSC yaptığı açıklamada, MSC World America'nın MSC Cruises'ın PortMiami'deki yepyeni, son teknolojiye sahip terminalinden yola çıkacağını ve bu terminalin tamamlandığında Kuzey Amerika'nın en büyük kruvaziyer terminali olacağını söyledi.

msc-world-america.jpgAçılış sezonunda yalnızca yedi gecelik Karayip seyahat programlarında sefere çıkacak. MSC, geminin seyahat programlarının konukların çeşitli limanları tam olarak keşfetmeleri için mevcut zamanı en üst düzeye çıkarmak üzere tasarlandığını duyurdu.

Tüm seferler, MSC Cruises'ın Bahamalar'daki büyüleyici özel destinasyonu olan Ocean Cay MSC Marine Reserve ziyaretlerini içerecektir.

PORTMIAMI'DEN MEVCUT SEYAHAT PROGRAMLARı:
 

Doğu Karayipler: Puerto Plata, Dominik Cumhuriyeti; San Juan, Porto Riko; Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamalar
Batı Karayipler: Costa Maya ve Cozumel, Meksika; Roatan, Honduras; Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamalar

msc-world-america-001.jpg

KUZEY AMERIKA PAZARıNDA BÜYÜME SÖZÜMÜZÜN IŞARETI
MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato şunları söyledi: “MSC World America, açılış sezonu için Karayipler'de konuşlandırdığımız yeni gemilerimizin dördüncüsü olacak. Bu sadece Kuzey Amerika pazarında büyüme taahhüdümüzün bir parçası değil, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası misafirlerimiz için bölgeye en yeni ve en yenilikçi gemilerimizi getirme taahhüdümüzün bir parçası. Bu heyecan verici yeni gemi, hizmete girdiğinde kesinlikle Karayipler'de en üst düzey seyir deneyimini sunacak."

msc-world-america.png

BENZERSİZ YOLCULUK SUNACAĞIZ
MSC Cruises ABD Başkanı Ruben Rodriguez şunları ekledi: “MSC World America, Kuzey Amerika'daki büyüme hikayemizde bir başka önemli kilometre taşı olacak ve yerel veya dünyanın farklı yerlerinden gelen misafirlerimiz için harika bir yeni deneyim olacak. Bu gemiyle amacımız, her konuğun yolculuk deneyimini benzersiz ve akılda kalıcı kılan düşünceli dokunuşlarla, onun uzun özellikler listesinin ötesine geçmektir.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA