19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C
  • Antalya23°C

MSC MAGNİFİCA PROGRAMINI 26 EYLÜL 2020'YE ERTELİYOR

MSC Cruises, MSC Grandiosa ile ilk başarılı yolculuğunu tamamlamış olmasına rağmen, MSC Magnifica'nın seferini 26 Eylül 2020'ye erteleyeceğini duyurdu.

MSC Magnifica programını 26 Eylül 2020'ye erteliyor

24 Ağustos 2020 Pazartesi 16:00

CENOVA- MSC Cruises, MSC Grandiosa ile ilk başarılı yolculuğunu tamamlamış olmasına rağmen, MSC Magnifica'nın yeniden başlatılmasını 26 Eylül 2020'ye erteleyeceğini duyurdu. MSC, Yunanistan'a seyahat eden İtalya sakinleri için yakın zamanda ek test önlemlerinin uygulamaya konulduğunu belirtti.

Şirket, "Geminin güzergahı o ülkedeki en fazla üç limanı içerdiğinden, iptaller ve talepte bir yumuşama görüyoruz. Bu, geminin yeniden başlatılmasını dört hafta erteleme kararına yol açtı" dedi.

-msc-magnifica.jpgMSC, güzergahın çekiciliği nedeniyle önümüzdeki haftalarda rezervasyonların yeniden toparlanmaya başlayacağına inandığını da sözlerine ekledi.

MSC Magnifica'nın satışları Schengen bölgesi sakinlerine açık, aynı zamanda yeniden başlatmanın bu erken aşamasında konukların çoğunun İtalyan vatandaşı ve sakinleri olması bekleniyor.

Sonuç olarak, MSC Magnifica kruvaziyer seferleri 29 Ağustos - 19 Eylül tarihleri ​​arasında iptal edildi. İlk gemi yolculuğu 26 Eylül'de İtalya'nın Bari kentinden başlayacak.

MSC Grandiosa, şu anda İtalya'nın Cenova, Civitavecchia, Napoli ve Palermo limanlarına binmek ve ayrıca Valletta, Malta'ya uğrak yapmak üzere yedi gecelik yolculuklar sunuyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA